SUBSCRIBE TO OUR NEWSLETTER

Do you want to stay updated on the latest news on football, fashion and lifestyle?

SUBSCRIBE NOW!
Menu

Adidas brengt retro voetbal uit als voorbereiding op EK 2024

Bij Life After Football verlengen we het weekend met de EXTRA TIME +4-rubriek. Wekelijks lichten wij vier hoogtepunten uit op het gebied van voetbal, fashion en lifestyle, die voor jou absoluut niet onopgemerkt mogen blijven. Met deze week een unieke geur, een historische voetbal, de snelste auto ter wereld en speciale schoenen van adidas.

EXTRA TIME +4

Unieke geur

Ontdek de nieuwe geur van Rabanne: Invictus. De geur is bestemd voor elke man die krachtig en zelfverzekerd is. In de topnoot versterkt frisse lavendel het heldere karakter van roze peper. In de hartnoot geniet zwarte zeep een nieuwe interpretatie van muskus. Uiteindelijk bereikt deze unieke geur een hoogtepunt wanneer cashmeran, rokerige muskus en viriel sandelhout zich verenigen. De gloednieuwe Invictus Parfum is vanaf 13 mei 2024 beschikbaar bij de bekende Rabanne verkooppunten.

Invictus

Historische voetbal

Het EK 2004 is voor altijd historisch. Tegen ieders verwachting in kroonde Griekenland zich de beste van Europa. Aankomende zomer gaan er 24 landen proberen dezelfde trofee te winnen. Als voorbereiding op dit eindtoernooi heeft adidas een remake van de originele officiële wedstrijdbal van het EK 2004 uitgebracht. De bal heeft een simpel design, maar doet je direct denken aan het historische moment van Griekenland. Daarnaast heeft adidas ook een limited edition Predator 24 uitgebracht, die perfect aansluit bij de voetbal.

Bal EK adidas

Snelste auto ter wereld

Van 28 maart tot en met 1 april is de vierde editie van de International Amsterdam Motor Show (IAMS) in RAI Amsterdam. Het belooft weer een schitterende editie te worden met 300 Supercars, Hypercars, Electric en Classic Cars, verdeeld over 7 themahallen. Daarnaast is er een arena voor simracing en zijn er live shows van YouTuber Drivers Dream. Als ultieme primeur is ook de de snelste auto ter wereld aanwezig: de Zweedse Koenigsegg Jesko Plus. Deze bolide kan een snelheid aantikken van 500 kilometer per uur!

Nieuw project

JJJJound x adidas Sambas

Volgende week is het dan eindelijk zover: de eerste release van JJJJound in samenwerking met adidas. Het betreft een nieuwe variant van de welbekende Sambas en vooral de kleurstelling wit en zwart is bijzonder. Hierbij krijg je zelf een extra optie. Je kunt zowel een witte versie met zwarte adidas-strepen kopen, als een zwarte versie met witte adidas-strepen. Beide schoenen worden gereleased op woensdag 27 maart en kosten 250 dollar.

JJJJound x adidas Sambas

Wil je op de hoogte blijven van al het nieuws rondom lifestyle, fashion en natuurlijk de opmerkelijke verhalen van (oud-)voetballers en hun leven naast hun carrière? Houd onze website in de gaten en zorg ervoor dat je ons volgt op Facebook en Instagram.