SUBSCRIBE TO OUR NEWSLETTER

Do you want to stay updated on the latest news on football, fashion and lifestyle?

SUBSCRIBE NOW!
Menu

Binnenkort kan ook jij de zonnebril van James Bond dragen

Het zonnebrillenmerk Barton Perreira heeft een exclusieve licentieovereenkomst getekend met EON Productions, je weet wel, het filmproductiebedrijf dat sinds 1962 de James Bond films produceert. Zij maken de nieuwe zonnebril die James 0ok in de film zal gaan dragen. Maar hoe zit dat dan precies?

In de aankomende nieuwe James Bond film, No Time To Die, zullen drie klassieke brilstijlen van Barton Perreira te zien zijn. Het merk kondigde een wereldwijde licentieovereenkomst aan met EON Productions voor het 25ste deel van de franchise als brillenpartner in de film.

 

Barton Perreira zal het legendarische en altijd herkenbare 007 logo gebruiken in alle drie de James Bond zonnebril. De brillen die in de verkoop gaan, zijn exact hetzelfde als de brillen die door de hoofdpersonen in de film gedragen worden. De Barton Perreire x 007 collectie, die zijn debuut gaat maken in december, zal bestaan uit drie verschillende modellen:

 

  • Joe: een gepolijst zwart klassiek rechthoekig frame met lenzen van mineraalglas
  • Norton: een gepolijst rond tortoise P3 frame met keyhole brug
  • Courtier: een slanke acetate aviator met een titanium en mattte afwerking

 

Bij de Joe en Norton frames zullen worden geleverd met een certificaat van echtheid, een speciale 007-brillenkoker, reinigingsdoekje en een mooie zwarte draagtas. De Courtier komt met de op maat gemaakte 007-brillenkoker en het reinigingsdoekje.

 

“No Time To Die is een van de meest geanticipeerde films van het jaar en we zijn verheugd om samen te werken met EON Productions om deel uit te maken van de iconische James Bond-fanchise”, aldus Bill Barton, mede-oprichter en CEO van Barton Perreira.

 

“James Bond belichaamt veel dingen waar Barton Perreira voor staat – stijl, innovatie, design en affiniteit voor hoogwaardige, luxe artikelen – en we zijn er trots op hem in onze James Bond zonnebril te zien,” zei Patty Perreira, mede-oprichter en ontwerpster van Barton Perreira.

De zonnebrillen zullen te koop zijn op BartonPerreira.com, 007store.com en in alle Barton Perreira winkels en geautoriseerde retailers.

No Time To Die zal op 2 april dit jaar in alle bioscopen te zien zijn.

 

In stijl net zo in shape raken als Daniel Craig? Check de nieuwe running collectie van Arket hier.