SUBSCRIBE TO OUR NEWSLETTER

Do you want to stay updated on the latest news on football, fashion and lifestyle?

SUBSCRIBE NOW!
Menu

Check de Vans Style 53 in tie-dye kleuren…

Style 53 van Vans biedt ons het hoogtepunt van de week op het gebied van releases van schoenen.

Vans & Vivienne Westwood

De flamboyante Vans-stijl is onlangs door niemand minder dan Vivienne Westwood gebruikt voor een samenwerking, dit paar wordt uitgebracht in een aantrekkelijke tie-eye colourway. Ze combineren donkerblauw en zwart en zijn zeker een jazzy schoen van het beroemde merk.

De vorm maakt ze echter een nettere schoen dan de meeste andere schoenen van de Vans-collectie, met die klimplantstijl geïnspireerd op schoenen uit de jaren 1950. Deze release heeft een opnieuw uitgegeven slip-on silhouet met loafer-stijl en bevat ook een verhoogde fluwelen bovenkant.

Vans must have

Kijk uit voor verzadigde juweeltonen en die kenmerkende rubberen wafelzolen op wat een echt originele release van Vans is. Voor iedereen die fan is van alles van dit iconische merk, moet de Vans ‘Style 53 een must-have zijn voor je collectie. Deze schoenen zijn nu uit en direct verkrijgbaar bij Vans.

Meer lezen over fashion? Laat het ons weten via Facebook of Instagram! We horen je mening graag!

Aangezien wij niet uitgepraat raken over de vetste samenwerkingen in de fashion-scene, zullen we er hieronder voor de liefhebber nog een aantal toelichten.

De samenwerking van Lovers FC en Lyle & Scott bestaat onder andere uit verschillende truien die gebaseerd zijn op legendarische vintage voetbalshirts. Zo is er een trui die is gebaseerd op het blauwe Ajax TDK shirt en een andere trui die is gebaseerd op een shirt van Die Mannschaft. Voor ieder wat wils dus.

Nog even wat anders, onlangs kwam ook de nieuwe YNWA collectie van Liverpool uit. Dit is een casual collectie met vrij simpele kleding, waarop het alom bekende YNWA duidelijk afgebeeld wordt. Onder andere onze eigen Gini Wijnaldum, maar ook de Braziliaan Fabinho en Curtis Jones lopen rond in deze kleding, dus des te meer reden om deze collectie te gaan checken.