SUBSCRIBE TO OUR NEWSLETTER

Do you want to stay updated on the latest news on football, fashion and lifestyle?

SUBSCRIBE NOW!
Menu

Suittruck lanceert haar unieke bodyscan

Drie jaar geleden leek het een concept dat te vroeg op de markt kwam, nu is Suittruck het meest relevante retailconcept in de kledingbranche. 

Met de komst van de bodyscan speelt Suittruck in op de anderhalve-meter-economie. Waar iedereen in het begin met een gekke blik naar binnen keek, valt er nu vooral applaus ten deel. Suittruck kreeg vele complimenten voor de creatieve insteek tijdens deze COVID-19-pandemie. Suittruck staat aan het begin van dé disruptie in de kledingindustrie. De aan FC Twente verhuurde Ajacied Kik Pierie was een van de eerste die de gloednieuwe bodyscan uitprobeerde en zijn pak mag er zijn!

Ideale pasvorm

Suittruck is eigenlijk een atelier op wielen. Doorgaans zijn ateliers vrij oubollig en heeft het veel weg van een stoffige rotzooi. De truck is echter een hypermoderne bus, voorzien van de allernieuwste technologieën. Speciaal ontworpen voor de veeleisende moderne man die graag een on fleek pak draagt die past bij zijn eigen stijl. Dit pak zit het lekkerste wanneer de pasvorm perfect is en daarvoor is de Suittruck uitgerust met een bodyscan. De bodyscan is gepatenteerd door Suittruck en bevat een scansoftware zonder aanraking die keer op keer tot op de millimeter nauwkeurig kan meten. De scan wordt vervolgens omgezet in gegevens op een realtime avatar. Hierop kun je meekijken en worden de pasvormen en stoffen geprojecteerd. Op basis van deze projectie bepaal je voor welke pasvorm en stof je gaat. Resultaat: jouw stijlvolle Suittruck-pak.

Uniek

Suittruck werd opgericht in 2016. Na het oprichten van nieuwe lifestyle-merken Frederik George – bekend om zijn slimme maatwerk en schoenen – en het krachtige dameskledinglabel W.Oak, besloot Suittruck dat het tijd was om maatwerk van hoge kwaliteit voor iedereen toegankelijk te maken. Traditioneel passen vraagt ​​om aandacht, een persoonlijke benadering en finesse. Met hun ‘aan huis’ idee zijn ze uniek in hun soort. Geef tijdens het maken van je afspraak het adres op en Suittruck komt met hun moderne bus langs bij jouw op kantoor of aan huis.

Nu Ronald Koeman naar FC Barcelona vertrekt hebben we een nieuwe bondscoach nodig. Al vele namen hebben de revue gepasseerd, maar wij hebben zes outsiders voor die functie op een rijtje gezet.

Volg nu onze Facebook en Instagram en blijf 24/7 op de hoogte van al het nieuws rondom voetbal, fashion en lifestyle.