SUBSCRIBE TO OUR NEWSLETTER

Do you want to stay updated on the latest news on football, fashion and lifestyle?

SUBSCRIBE NOW!
Menu

Ryan Babel x H&M

Er is een bekend gezicht bij de nieuwste campagne van H&M, want Ryan Babel speelde een hoofdrol in de herfstrelease van het merk.

[publish uuid=1d39f30d-bf26-4b79-9d45-a66a36c30b96]

H&M

Geschikt voor de herfst, draagt de Ajax-aanvaller een collectie die door Babel zelf is geselecteerd. Van lichte, gebloemde button-up shirts tot dikke nette jassen perfect voor deze tijd van het jaar. H&M x Ryan Babel is een gevarieerde release die zowel de Nederlander als het huismerk belichaamt.

De ervaren voetballer combineert flair met must-haves en ziet er comfortabel uit in de volledige campagne. Ryan Babel, die altijd zichzelf is  en zichzelf uitdrukt zoals hij zelf wil, zij het met de bal, zijn kleding of zijn kapsel, combineerde formele kleding met een streetstyle hier, perfect.

Beschikbaar in H&M winkels in heel Nederland en online, H&M door Ryan Babel nu verkrijgbaar.

Meer lezen over voetbal en fashion?

De ultieme combinatie van voetbal en fashion kwam recentelijk van de hand van Lyle & Scott. Zij zijn de samenwerking aangegaan met Lovers FC. Auteur, merkadviseur en Lovers FC-oprichter Neal Heard heeft een carrière opgebouwd uit zijn liefde voor sneakers en voetbal. Neal, een autoriteit op het gebied van casuals en een veteraan op de fancultuur van de jaren ’80, heeft een benijdenswaardig archief van voetbalshirts verzameld dat een momentopname geeft van de cultuur en stijl van de game in de afgelopen 25 jaar. Van de gloriedagen van de jaren ’70 tot de opkomst van de het hedendaagse voetbal.

De samenwerking van Lovers FC en Lyle & Scott bestaat onder andere uit verschillende truien die gebaseerd zijn op legendarische vintage voetbalshirts. Zo is er een trui die is gebaseerd op het blauwe Ajax TDK shirt en een andere trui die is gebaseerd op een shirt van Die Mannschaft. Voor ieder wat wils dus.

Lees meer over deze samenwerking en ander fashion nieuws en als je meer wil lezen over fasion, laat het ons weten via Facebook of Instagram! We horen je mening graag!