SUBSCRIBE TO OUR NEWSLETTER

Do you want to stay updated on the latest news on football, fashion and lifestyle?

SUBSCRIBE NOW!
Menu

Dit is de nieuwste Reebok Zig Kinetica X Conor McGregor

Reebok lanceert nieuwste Zig Kinetica schoen in samenwerking met Conor McGregor.

In samenwerking met MMA-ster Conor McGregor heeft Reebok een toffe sneakerdrop onthult. Conor McGregor is het gezicht van de Zig Campagne en verandert in de promovideo door de kracht van ZigTech technologie van een legendarische vechter naar een actiefiguur.

Na de ZigPulse in 2010 heeft Reebok in 2020 weer een nieuwe schoen gelanceert tijdens de Zig-campagne. Onlangs was de wereldwijde lancering.

Reebok is goed bezig met zijn campagne. Met de lancering van de Zig Kinetica is een hoogtepunt bereikt in de ”Sport the Unexpected” campagne. Alles draait binnen deze campagne om onvoorspelbaarheid. Als er één sporter is die echt onvoorspelbaar is, dan is dat The Notorious natuurlijk.

In de zool van de nieuwste Reebok-schoen vindt je een kenmerkende zigzag. Vormen van de ZigPulse komen terug in de nieuwste Zig Kinetica. Zo komen onder andere drie belangrijke technologiën naar voren. De Floatride Fuel, Zig Energy Shell en Zig Energy Bands. De schoen is gemaakt van mesh stof. Deze stof zorgt voor ventilatie en het geeft veel stijl aan de schoen. Dit zorgt ervoor dat je de schoen in de sportschool kunt gebruiken, maar ook buiten op straat.

Reebok Zig Kinetica – €119,95

De Floatride Fuel zorgt voor goede demping. Door de Zig Energy Shell loop je licht en zorgt daarnaast ook voor het strakke uiterlijk. Voor het veerkrachtige effect van de zool zorgt de Zig Energy Bands.

Hieronder vindt je de foto’s van de lancering van de Zig Kinetica in samenwerking met ambassadeur Conor McGregor.

https://www.instagram.com/p/B8zZo21JvyF/

Meer fashion? Laat ons meer weten via Facebook of Instagram!
We horen jullie mening graag.

Check hier de laatste H&M lente collectie in samenwerking met Manchester City-ster Raheem Sterling