SUBSCRIBE TO OUR NEWSLETTER

Do you want to stay updated on the latest news on football, fashion and lifestyle?

SUBSCRIBE NOW!
Menu

Reebok x Palace teaser duikt op…

Reebok x Palace heeft al eerder geweldig werk opgeleverde en een recente Instagram post van Palace suggereert dat er iets nieuws aan zit te komen.

Teaser Reebok x Palace

Het Palace logo draait op een animatie in VHS-stijl, die het logo laat zien met een geribbelde achterkant. Deze achterkant ziet er hetzelfde uit als de onderkant van een Reebok-Classic sneaker. Woorden als CUTTY en WINTER zijn ook toegevoegd aan deze eerste reeks van promo’s, wat misschien een aanwijzing is voor wat we kunnen verwachten van de Reebok x Palace-drop.

https://www.instagram.com/p/B5k80lQlQeL/

 

Verwacht een release die helemaal klaar is voor de winter en verwacht dat de nieuwste samenwerking van deze twee iconische merken even functioneel als funky is.

Een dag later volgde een nieuwe post van het skateboard merk, waarin meer details van de schoen onthuld werden. Het gaat om de Palace Reebok JK Leather Mid. De schoen lanceerde afgelopen 11 oktober en werd met glans ontvangen. De sneaker is halfhoor en wordt uitgebracht in zowel een tijdloze witte als een zwarte uitvoering.

https://www.instagram.com/p/B3XKEU2lxWc/

Meer samenwerkingen

Over vette collabs gesproken, onlangs bracht Lyle & Scott een nieuwe collectie uit met Lovers FC . Deze samenwerking past meer dan goed bij Life After Football, met een collectie die gevuld is met oneindig veel voetbalreferenties. Zo is er een trui de enorm veel weg heeft van een vintage voetbalshirt van het Duitse nationale elftal en een trui die veel weg heeft van een legendarisch Ajax shirt. De rest zullen we niet verklappen, maar het is absoluut een kijkje waard!

Ook de meest recente sneaker van de week was een vette samenwerking tussen Alexander Wang en Adidas. Wanneer we het over goede samenwerkingen hebben, kan deze ook absoluut niet ontbreken.

Meer lezen over fashion en andere vette samenwerkingen? Laat het ons weten via Facebook of Instagram! We horen je mening graag!