SUBSCRIBE TO OUR NEWSLETTER

Do you want to stay updated on the latest news on football, fashion and lifestyle?

SUBSCRIBE NOW!
Menu

Raheem Sterling in collab tussen A BATHING APE en Clarks

Schreven we onlangs nog over een samenwerking tussen A BATHING APE en Tommy Hilfiger; nu gaat het Japanse streetwear-label een collab aan met Clarks Originals. Met, niemand minder dan voetballer Raheem Sterling in de hoofdrol.

Het belooft een opvallende capsulecollectie te worden, gericht op het najaar van 2020. Voor de Clarks-kenner: het merk blijft trouw aan zijn roots. De Wallabee en Desert Boot – waarvan dit jaar overigens het 70-jarige jubileum wordt gevierd – blijven namelijk ook in deze collab relevant. Extra vet is de onverwachte samenwerking met superster Raheem Sterling.

Raheem Sterling Raheem Sterling

Holla at Manchester City

Raheem Sterling staat model in de campagne, en eerlijk toegegeven: we hadden geen betere match kunnen bedenken. De Manchester City-speler kwam zelf namelijk ter wereld in Kingston, Jamaica – een land dat in de jaren zestig en zeventig een grote rol speelde in de opkomst van Clarks Originals in de westerse cultuur.

Sinds hun release zijn de Wallabee en Desert Boots, met hun materialen uit de leerlooierij van Charles F. Stead, ongewijzigd gebleven. Ook bij deze samenwerking waarbij de befaamde lengte van de stiksels en de verfijnde leest duidelijk terug te zien zijn. Uiteraard wel in een vernieuwd A BATHING APE-jasje. Zo zijn de Wallabees voorzien van leren elementen en hebben ze een extra lichte buitenzool. Daarnaast hebben de Wallabees een uniek haaientand loopvlak – en is uiteraard het kenmerkende BAPE camo-textiel zichtbaar op de suède bovenlaag. Aan de Desert Boot is daarentegen BAPE-artwork toegevoegd dat per voet verschilt. Uiteraard is de kenmerkende crêpe buitenzool ook van de partij, zoals we gewend zijn van de traditionele schoen.

De Fall/Winter capsulecollectie van A BATHING APE x Clarks Originals is vanaf 8 augustus 2020 verkrijgbaar in de webshop van BAPE en de Clarks Originals Berwick Street Store in Londen.  

Dit nieuwe Omega-horloge is is een must voor James Bondfans.

Volg nu onze Facebook en Instagram en blijf 24/7 op de hoogte van al het nieuws rondom voetbal, fashion en lifestyle.