SUBSCRIBE TO OUR NEWSLETTER

Do you want to stay updated on the latest news on football, fashion and lifestyle?

SUBSCRIBE NOW!
Menu

PSG en Jordan onthullen hun derde collab

PSG en Air Jordan’s samenwerking was zeker een van de coolste off-the-pitch verhalen van afgelopen zomer. voor Jordan, één van de meest iconische sportlabels aller tijden was het de bijzonder om te zien dat ze zich op voetbal gingen focussen.

Dit jaar gaat het verhaal verder voor het Jumpman logo en de Ligue 1 kampioenen. Samen presenteren ze een collectie voor het komende seizoen. En aangezien een paar van de stijlvolste sterren in de sport zich ermee hebben bemoeid, weet je zeker dat het een toffe collectie is geworden.  De collectie bestaat uit pitch-wear en athleisure items.

Dit jaar is de PSG outfit oranje en het logo van Jordan staat op de plek waar normaal gezien de Nike swoosh staat. Een van de vetste logo’s is ook waar de Jumpman in het iconische Eifeltoren-logo van PSG is geplaatst. Uiteraard kun je ook voor andere items gaan. Zo zijn er ook broeken en andere kledingstukken. De meeste stukken zijn uitgevoerd in het oranje. Dat staat natuurlijk helemaal goed met die blije kop van Kylian Mbappé erboven.

 

Overigens is Paris St. Germain best wel bekend om z’n toffe stijl. Zo maakten ze ook een super vette witte collectie in samenwerking met Nike. Ook is deze collab met Boss echt de moeite waard. Alle outfits voor deze clubs zijn specifiek afgesteld om ze zo goed mogelijk bij de club en zijn legendarische stad te laten passen. Zo wordt de nadruk in deze collectie met Paris Saint-Germain gelegd op de elegantie en verfijning die past bij de karakteristieke Franse stijl.