SUBSCRIBE TO OUR NEWSLETTER

Do you want to stay updated on the latest news on football, fashion and lifestyle?

SUBSCRIBE NOW!
Menu

Fitz & Huxley’s rugzak en premium business collectie wil je even zien

Fitz & Huxley heeft wat moois dat je saaie werkdagen toch nog een beetje op kan fleuren. De nieuwe Premium Business collectie zorgt ervoor dat je rugzak altijd on point is op je werk.

 

Zakelijke rugzakken

Voor de nieuwe collectie rugzakken van Fitz & Huxley is er inspiratie gehaald uit de moderne werkcultuur en samenleving. De rugzakken zijn een combinatie van functionaliteit en een coole uitstraling. Zoals altijd, heeft Fitz & Huxley gekozen voor duurzame materialen, zoals zwart waterbestendig gewaxt canvas. Ook zijn er rugzakken gemaakt van volnerfleer om het premium zakelijke uiterlijk te versterken.

 

Speciaal voor deze collectie worden vier nieuwe modellen geïntroduceerd: MERCURY, UNIVERSO, STARDOM en EMISSARY. Elke rugzak is voor zowel mannen als vrouwen.

 

MERCURY

De MERCURY is een rugzak met een minimalistisch uiterlijk, gemaakt van premium leer. De tas heeft een vak voor je laptop, een vak voor je tablet en twee ruime andere vakken. Het volume van de tas is 17 liter in totaal en te koop vanaf €269,-.

EMISSARY

De EMISSARY is een ‘roll-top’ rugzak, gemaakt van premium leer met zilveren details. Aan de binnenkant van de tas vind je zwart katoen, een vak voor je laptop en twee afzonderlijke binnenvakken. De EMISSARY is te koop vanaf €219,-.

UNIVERSO

De UNIVERSO heeft ook een minimalistisch design, gemaakt van zwart gewaxt canvas met eveneens zwarte leren details. De tas heeft een vak voor je laptop, een vak voor je tablet en twee ruime binnenvakken. De rugzak is verkrijgbaar vanaf €139,-.

STARDOM

Ten slotte de STARDOM, dit is de grotere versie van de MERCURY met een inhoud van 18 liter. De tas is gemaakt premium leer en beschikt over een gescheiden laptopvak. Daarnaast is er ook weer ruimte voor je tablet en andere spulletjes in de verschillende afgescheiden vakken aan de binnenkant. De STARDOM is verkrijgbaar vanaf €299,-.

De volledige collectie is verkrijgbaar op de site van Fitz & Hurley.

Meer fashion lezen? Laat het ons weten via Facebook of Instagram! We horen je mening graag!