SUBSCRIBE TO OUR NEWSLETTER

Do you want to stay updated on the latest news on football, fashion and lifestyle?

SUBSCRIBE NOW!
Menu

Memphis: Blind And Deaf To The World

Welke voetbalfan kent het beeld niet: de iconische celebration van Memphis. De Barcelona-aanvaller viert zijn doelpunten altijd met zijn ogen gesloten en vingers in de oren. Het is zijn manier om God te bedanken en te laten zien dat hij blind en doof voor de wereld is. Deze mantra zien we ook terug in zijn eigen high-end kledinglijn: BADTTW, Blind And Deaf To The World. BADTTW heeft nu in een nieuwe samenwerking met PUMA de T7-collectie gelanceerd.

Blind And Deaf To The World

Knipoog naar het voetbalveld

De kledinglijn is een lifestyle collectie met klassieke items als de iconische T7-shirts, jacks en trainingsbroeken met rijke, frisse kleurstellingen met pastelblauwe en witte kleuren. De kleding hebben kenmerkende zijstrepen, door Depay ontwikkelde graphics die knipogen naar zijn prestaties op het voetbalveld en een combinatie tussen het PUMA- en BADTTW-logo.

Liefdadigheid

Blind And Deaf To The World is meer dan alleen een kledingmerk. Het is een platform dat zich inzet om de volgende generatie te inspireren, zodat zij hun dromen nastreven en hun doelen bereiken. Het platform steunt ook  liefdadigheidsinstellingen in Ghana, waar een deel van Memphis zijn roots ligt. Deze organisaties helpen kinderen met visuele en auditieve beperkingen, wat we weer terugzien in het merknaam en zijn celebration.

Memphis en PUMA hebben al langer een samenwerking. Zo speelt Memphis al jaren op schoenen van het sportmerk en lanceerden zij eerder ook al een lifestyle collectie samen.

Eerder zagen we ook een toffe samenwerking tussen Rafael Leão en Adidas. De Portugese vleugelaanvaller lijkt een wisseling van de wacht bij het sportmerk te symboliseren.

Blind And Deaf To The World
Blind And Deaf To The World