SUBSCRIBE TO OUR NEWSLETTER

Do you want to stay updated on the latest news on football, fashion and lifestyle?

SUBSCRIBE NOW!
Menu

Marcus Rashford in de spotlight voor Nike Underwear

Er is niets vervelender dan een wedstrijd spelen of gymmen met een schurende boxer. Je prestaties worden significant beter als je kleding lekker zit. Met de nieuwe Nike Underwear-collectie kun je maximale prestaties behalen. Marcus Rashford is het gezicht van deze campagne 

De Engelse aanvaller van Manchester United is de laatste weken niet alleen in het nieuws om sportieve redenen. Gedurende de lockdown werd hij ook wel de “Robin Hood van Manchester” genoemd en is onlangs zelfs geridderd tot Member of the Order of the British Empire (MBE). De 23-jarige aanvaller scoort ook sportief vlak hoge ogen. In de Champions League wist Manchester United gemakkelijk door te dringen naar de knock-out fase. De vliegensvlugge aanvaller was hier mede verantwoordelijk voor met zes doelpunten in de groepsfase. Nu staat Rashford in de spotlight voor de ideale onderbroek van Nike.

First things first

Nike heeft de belangrijkste zaken als eerste aangepakt. Het moet lekker voelen op je huid en daarom is er gebruik gemaakt van gladde, elastische microvezels. De DRI-FIT technologie zorgt ervoor dat de zweet afgevoerd wordt en dat het daar beneden goed blijft ruiken. De Nike’s Elite Micro Boxer Briefis ontworpen voor intense activiteiten en biedt ondersteuning en comfort om je door zware trainingen heen te beuken. Daarnaast is de stof lekker stretchy en biedt het enige koelte tijdens een work-out. 

Autumn/Winter 20

De lijn is speciaal voor mannen ontworpen en daarom moest het voor deze doelgroep perfect zijn. Niet alleen voor tijdens het sporten, maar ook in het dagelijkse leven. Nike’s Underwear is dus niet alleen voor sportieve aangelegenheden, maar ook ideaal voor lange kantoordagen of juist voor een relax moment. Hiervoor luisterde Nike naar atleten die de onderbroek zouden gaan dragen. Zij hebben hun eisen doorgegeven en feedback gegeven op de prototypes. Daarvoor waren productinnovaties nodig die de onderbroek nu zo comfortabel maakt als dat hij nu is.

Nieuwse Nike Underwear collectie zorgt voor veel comfort

De prijzen variëren van € 26 tot € 30 per stuk. De collectie is te koop via Footlocker.nl.

Meer lezen over de campagne-ster Marcus Rashford? Lees hier over zijn goede doelen acties.