SUBSCRIBE TO OUR NEWSLETTER

Do you want to stay updated on the latest news on football, fashion and lifestyle?

SUBSCRIBE NOW!
Menu

Liverpool en Wijnaldum hebben nu ook coolere kleren dan jij

Dat Liverpool en Gini Wijnaldum een buitenaards goed seizoen hebben op het veld weten we allemaal. Met deze nieuwe YNWA collectie laat de club zijn fans meedelen in onversneden coolness.

 

Voetbal en fashion

Voetbal en fashion zijn onlosmakelijk met elkaar verbonden. Elke grote speler is altijd tiptop gestyled en loopt er altijd goed bij. Dat voetbalclubs hier zelf ook steeds meer op in proberen te haken, is een relatief nieuw fenomeen. Zo werd onlangs bekend dat PSG met Jordan niet alleen een nieuw tenue gaat uitbrengen, maar hier ook een hele lifestyle collectie aan toevoegt.

YNWA

Ook Liverpool wil dus meer met fashion gaan doen, daarom brengen ze nu de nieuwe street fashion YNWA collectie uit. De collectie bestaat onder andere uit verschillende t-shirts, truien, jassen en petten die allemaal vrij simpel van aard zijn, met daarop het legendarische YNWA (You’ll Never Walk Alone).

De collectie bevat zowel heren- als dameskleding, want zoals we weten groeit het aantal vrouwelijke voetballiefhebbers met de dag.

Georgino Wijnaldum

Om deze nieuwe collectie aan het publiek te presenteren, werd deze vette video gemaakt, met daarin Fabinho, Curtis Jones en onze eigen Gini Wijnaldum als hoofdrolspelers.

De gehele collectie is te vinden op https://store.liverpoolfc.com/fashion/collections/ynwa.

Concurrentie van Arsenal

Nee, niet in de Premier League inderdaad. Waar Liverpool op de ranglijst geen kind heeft aan Arsenal, biedt de club uit Londen buiten de lijnen nog wel concurrentie. Arsenal bracht laatst namelijk deze vette collectie uit in samenwerking met Adidas, dus op dat vlak moet Liverpool toch nog rekening houden met de Gunners.

Sadio Mané

Niet alleen Liverpool zelf gaat hard, ook met de individuele spelers gaat het zowel binnen als buiten de lijnen voor de wind. Sadio Mané won pas de prijs voor Afrikaans Speler van het Jaar, om dit te vieren mocht hij zijn eigen voetbalschoen uitbrengen.

 

Heb je zin om meer te lezen over Liverpool? Of over fashion? Laat het ons weten via Facebook of Instagram! We horen je mening graag!