SCHRIJF JE NU IN OP ONZE NIEUWSBRIEF

Wil je op de hoogte blijven van het laatste nieuws op het gebied van voetbalcultuur, fashion en lifestyle?

SCHRIJF JE NU IN!
Menu

Lancering Levi’s X Super Mario zomercollectie

Vanaf 1 april 2020 is de nieuwste zomercollectie van Levi’s beschikbaar. Dit jaar zijn zij een unieke en opmerkelijke samenwerking aangegaan met videospel-personage Super Mario.

De collab tussen de twee was volgens beide een natuurlijke match. Levi’s is in het verleden al vele samenwerkingen aangegaan met grote namen, maar nog niet met een videospel-personage. Nintendo’s Super Mario mag zich dus het nieuwste lid van de Levi’s familie noemen. Zij hebben beiden ook een rijke historie en zijn wereldwijd van nostalgische waarde.

Het kledingbedrijf en het brein achter het videospel-personage hebben meer gemeen dan het lijkt. Beide staan bekend om hun jeugdige energie en liefde voor creativiteit. Daarnaast zijn zij ook een van de marktleiders op hun gebied. Levi’s showde in 1873 voor het eerst zijn wereldwijd bekende jeans en bleef altijd aan de top. Daarnaast is Super Mario ook al in sinds 1981 in 200 videogames verschenen en zo is hij ook een wereldwijd icoon.                                     

SS20-collectie

De LEVI’S X SUPER MARIO zomercollectie is gebaseerd op stijlvolle streetwear. Deze streetwear bestaat uit denim, tees, hoodies en accessoires. De collectie zelf wordt gekenmerkt door heldere, felle kleuren en grafische elementen met fans hun favoriete personages zoals Mario, Luigi, Yoshi en Princess Peach. Super Mario-elementen komen niet alleen voor in afbeeldingen op shirts, hoodies en all-over print denim, maar ook in details zoals gouden munten die uit jeans broekzakken gluren. Ook champigonnen en sterren komen talrijk voor in speciale kleuren op Levi’s-back patches, Levi’s-tabs met een vintage videogame geïnspireerd lettertype. Broeksknopen worden gehuld in rood, blauw, groen en geel. De 501 ’93 Straight jeans is voorzien van een speciale ‘POWER UP’ naadlijn op de zoom en een print van Mario zelf die rond de binnenste tailleband loopt.

Andere stukken zijn onder andere Super Mario bedrukte Levi’s-tasjes en Levi’s- banana Slings, bandana’s en billfolds met Super Mario-print en Super Mario-denim Truckers, shorts en overalls. Het is een heel bijzondere samenwerking die gemaakt is door fans voor fans, met een liefde en enthousiasme die niet anders kunnen dan doorschijnen.

Vanaf 1 april 2020 is de LEVI’S X SUPER MARIO collectie verkrijgbaar in de Levi’s-stores en op www.levi.com

Meer over fashion? Check dan nu de Life After Football Facebook en Instagram