SUBSCRIBE TO OUR NEWSLETTER

Do you want to stay updated on the latest news on football, fashion and lifestyle?

SUBSCRIBE NOW!
Menu

FC Real Bristol is winterklaar met sportieve FW20-collectie

Dit vinden wij een pareltje onder de FW20-collecties die al gelanceerd zijn. Het fictieve FC Real Bristol komt met een sportieve lijn waardoor je de wintermaanden stijlvol doorkomt. 

FC Real Bristol (FCRB) is een conceptmerk dat in 1999 is opgericht door Sophnet-oprichter en ontwerper Hirofumi Kiyonaga. Gebaseerd op het idee van een fictieve voetbalclub, integreert FCRB klassieke voetbaltenue-referenties in een lijn van sportkleding, streetwear en speelse accessoires.

Atletisch

We zien stretchy items, zoals sneldrogende T-Shirts, longsleeves, nylon broeken, jassen, parka’s, overalls, jersey shorts, hoodies en fleece zip-ups. De collectie zit vol met atletische items in de kleuren olijf, marine, zwart, bruin, grijs en geel.

Een van de meest opmerkelijke kledingstukken is een dun jack met ritssluiting en een strak geometrisch camouflagepatroon. Linksboven op de borst is een rubberen ruitvormig “BRISTOL” -logo geweven, aangevuld met een “SOPH”-logo aan de rechterkant. De ritsen in het midden en de taillezakken zijn de details die het jack afronden. Een ander hoogtepunt is een geel gewatteerd jack met contrasterende zwarte kleuren. Het heeft een verhoogde kraag, getapete ritsen en lange diagonale zakken. Deze zakken beginnen bij de schouders en eindigen bij de romp. Andere stukken zoals de “FCRB”-emblazoned jersey T-Shirts, olijfkleurige overall, dunne nylon trainingsbroeken, korte broeken en sokken, beanies en leggings maken de collectie compleet.

De Fall/Winter 2020-collectie van FC Real Bristol is momenteel beschikbaar op de website van SOPH. De prijzen van de items variëren van $18 USD (€15) tot $275 USD (€232).

Een van de meest gehate clubs van Duitsland doet het goed en draait mee in de (sub-)top van Duitsland. Wij hebben het verhaal achter de opmars van de club even in beeld gebracht. Check het artikel hier!