SUBSCRIBE TO OUR NEWSLETTER

Do you want to stay updated on the latest news on football, fashion and lifestyle?

SUBSCRIBE NOW!
Menu

Drukke zomer voor Virgil Abloh!

Drukke zomer voor Virgil Abloh

Er staat een zomer vol ontspanning, gezelligheid en mooi weer op ons te wachten. We kunnen onze koffers weer pakken en genieten van een heerlijke cocktail aan het strand. Voor Virgil Abloh belooft het echter geen rustige zomer worden. De modeontwerper zal namelijk eerst zijn nieuwste collecties op orde moeten hebben, voordat hij vakantie kan vieren. De tijd dringt voor Abloh, want we hebben vernomen dat de nieuwe Off-White x Air Jordan 2 Low dit najaar nog van jou kunnen zijn!  

De laatste tijd circuleren er uitgelekte pre-release foto’s van de Off-White x Air Jordan 2 Low. De nieuwe sneaker van Virgil Abloh zal naar verluidt dit najaar uitkomen in twee kleurstellingen. Een tijdje geleden kwam de witte variant met rode details al voorbij. Onlangs viel ons oog op zijn compagnon, de zwart/blauwe variant. Wij zijn erg enthousiast over de beelden en nemen daarom deze frisse sneaker onder de loep!

Virgil Abloh x Nike

De eerste samenwerking tussen Virgil Abloh en Nike dateert uit 2017. Na een aangename kennismaking besloot de oprichter van het luxemerk Off-White een samenwerking aan te gaan met het sportmerk. Het eerste project tussen de twee merken werd bekend gemaakt onder de naam ‘The Ten’. Vier jaar later, en verschillende samenwerkingen verder, zijn de sneakers uitgegroeid tot een begrip in de fashionwereld. Als sneakerliefhebbers zijn we maar al te blij dat Abloh en Nike dit jaar nog met een prachtig vervolg op de samenwerking komen!

Off-White x Air Jordan 2 Low ‘Black/Blue’

De Air Jordan 2 Low is een onderschat model van het Jordan-brand van Nike. Virgil Abloh heeft oog voor deze buitenkansjes en weet er altijd weer een uniek en passend design voor te ontwerpen. Ondanks dat de modeontwerper de constructie relatief ongewijzigd heeft gehouden, is het resultaat toch weer erg indrukwekkend. Het hoogtepunt van de schoen is de tussenzool die met opzet is beschadigd om afbrokkelend schuim na te bootsen. De klassieke Off-White ritssluiting, branding aan de binnenkant van de schoen en met logo versierde schoenveters kenmerken het luxemerk. De handtekening van Michael Jordan, die een prominente plek heeft gekregen op de zijkant van het zwarte imitatie-slangenleer, is ook een interessante toevoeging en maakt deze sneaker compleet! De releasedatum van de Off-White x Air Jordan 2 Low ‘Black/Blue’ wordt verwacht op 23 september.

Life After Football #69 is uit! Koop jouw issue nu hier en lees exclusieve interviews en bekijk fantastische rapportages!

Op de hoogte blijven van al het nieuws rondom voetbal, fashion en lifestyle? Volg dan onze Facebook en Instagram.