SUBSCRIBE TO OUR NEWSLETTER

Do you want to stay updated on the latest news on football, fashion and lifestyle?

SUBSCRIBE NOW!
Menu

De jubileumserie van C.P. Company breidt zich uit

C.P. Company The British Sailor

C.P. Company ziet dit jaar Abraham. Het Italiaanse modelabel wil haar CINQUANTA anniversary natuurlijk niet aan zich voorbij laten gaan. Daarom heeft het bedrijf besloten om een aantal nieuwe collecties ter ere van haar 50ste verjaardag te lanceren. ‘The British Sailor’ is het tweede hoofdstuk uit de jubileumserie van C.P. Company.

Om haar 50ste verjaardag te vieren, heeft C.P. Company besloten om een aantal exclusieve collecties te lanceren. Het Italiaanse modelabel wijdde het eerste hoofdstuk van haar jubileumserie aan de unieke relatie tussen de oprichter van C.P. Company, Massimo Osti, en Lucio Dalla. Wij namen de collectie onder de loep, check het artikel hier! Het tweede hoofdstuk van de jubileumserie staat in het teken van ‘The British Sailor’. De zeeman is namelijk een kenmerkend symbool van C.P. Company en mag daarom absoluut niet ontbreken in de reeks collecties ter ere van haar CINQUANTA anniversary.

The British Sailor

‘The British Sailor’ speelt een grote rol in de geschiedenis van C.P. Company. Door de jaren heen is de Britse zeeman met gekruiste armen namelijk het leidende figuur van het Italiaanse merk geworden. De zeeman staat bekend om zijn glimlach, betrouwbaarheid en informaliteit. Hierdoor heeft het Italiaanse modelabel duidelijke kernwaarden aan het merk toegevoegd. De inspiratie kwam uit een van de boeken over militaire uniformen, die Massimo Osti verzamelde voor de bibliotheek van zijn atelier. Sinds 1975 is de zeeman altijd het belangrijkste merklogo geweest en vertegenwoordigt het de link tussen traditie en innovatie. Daarom heeft C.P. Company ter gelegenheid van haar CINQUANTA anniversary een exclusief porseleinen zeemansbeeld laten maken in Italië door Toscaanse ambachtslieden. Het beeld heeft een beperkte oplage van 150 stuks. De zeeman vertegenwoordigt een memorabilia van zijn geweldige verhaal en is een eerbetoon aan de Italiaanse ambachtelijke traditie.

Vanaf nu is Life After Football #68 verkrijgbaar. Bestel jouw exemplaar nu in onze webshop of lees hem nu online!

Op de hoogte blijven van al het nieuws rondom voetbal, fashion en lifestyle? Volg dan onze Facebook en Instagram.