SUBSCRIBE TO OUR NEWSLETTER

Do you want to stay updated on the latest news on football, fashion and lifestyle?

SUBSCRIBE NOW!
Menu

CasaRon release exclusive adidas tracksuits

Het gerespecteerde rummerk, CasaRon heeft CasaRon trainingspakken geïntroduceerd. Samen met Adidas hebben de rumkoningen hun eigen trainingspakken ontworpen.

Adidas

Met hun eigen unieke branding bovenop een strak adidas trainingspak, heeft CasaRon het jaar afgesloten met een van de meest unieke releases. Je kent het merk waarschijnlijk het beste voor zijn uitzonderlijke selectie van rum, met hun methoden geïnspireerd op hét enige echte rumland, Cuba.

Ze laten hier echter zien dat ze niet alleen stijlvolle drankjes maken, maar ook stijlvolle kleding kunnen maken. Het adidas en CasaRon trainingspak is ideaal voor sporten in of misschien om rond te loungen in het huis en gebruikt ClimaCool-materialen. Op zowel de borst, de rug als de broek van dit tweedelige trainingspak, zie je het logo van het merk in kwestie ook gevangen in glinsterend goud.

Dit exclusieve trainingspak is verkrijgbaar in M, L en XL en is nu te bestellen voor een aankomst in januari. Maak de look af met een Casa Ron-cocktail!

Meer fashion lezen? Laat het ons weten via Facebook of Instagram! We horen je mening graag!

Check hieronder ook de vette nieuwe collectie van Daily Paper, in samenwerking met niemand minder dan het Van Gogh Museum. De campagne is geschoten door de jonge Nederlandse fotograaf Nick van Tiem. Hij gebruikt het medium fotografie in plaats van het penseel of de tekenpen die Van Gogh gebruikte als middel om de kunst van Van Gogh in een hedendaagse setting te zette. Zo heeft hij ‘De Aardappeleters’ nagemaakt, hierin vervangt hij de boeren van de 19de eeuw door de multiculturele jeugd. Om deze beelden te zien, lees het artikel

https://lifeafterfootball.eu/daily-paper-van-gogh-collectie/