SUBSCRIBE TO OUR NEWSLETTER

Do you want to stay updated on the latest news on football, fashion and lifestyle?

SUBSCRIBE NOW!
Menu

Footgolf Oman 2024 vanaf 12 maart op TV!

Het is bijna zover! De tweedelige serie LAF Footgolf Oman 2024 is op dinsdag 12 maart en woensdag 13 maart te zien op RTL7. In deze reeks, reist Regi Blinker met Dirk Kuyt, Eljero Elia, Ron Vlaar, André Ooijer, Maarten Stekelenburg en Mario Been af naar het zonnige Oman, waar de de zes voormalig voetballers strijden om de felbegeerde schaal van het footgolftoernooi.

Footgolf Oman 2024

Een aantal maanden geleden reisde Life After Football met zes voormalig voetballers naar het prachtige Oman voor het prestigieuze footgolftoernooi van 2024. Met een bijzondere groep hebben we een memorabele trip gemaakt, gepraat over het leven na het voetbal en herinneringen opgehaald van vroeger.

Hoe kijken Dirk Kuyt, Eljero Elia en Maarten Stekelenburg terug op de verloren WK-finale van 2010 in Zuid-Afrika? Hoe voelde Ron Vlaar zich nadat hij stopte met voetbal? En hoe pittig is een carrière in het trainerschap volgens Mario Been? Je ontdekt het allemaal in Footgolf Oman 2024!

Op dinsdag 12 maart en woensdag 13 maart zijn de twee afleveringen te zien op RTL7, direct na de UEFA Champions League. Heb je de aflevering gemist? Dan kun je ze ook terugkijken op Videoland!