SUBSCRIBE TO OUR NEWSLETTER

Do you want to stay updated on the latest news on football, fashion and lifestyle?

SUBSCRIBE NOW!
Menu

Deze rapper creëert de soundtrack voor het WK 2022

Afgelopen donderdag heeft Lil Baby bevestigd dat hij gaat optreden op het Wereldkampioenschap voetbal 2022 in Qatar. Dit zal gebeuren tijdens de openingsceremonie voorafgaand aan de wedstrijd tussen het gastland en Ecuador op 20 november. De Amerikaanse rapper is ook verantwoordelijk voor de officiële WK soundtrack genaamd: ‘The World is Yours to Take’. Op eerdere edities gingen onder andere K’Naan, Pitbull, Nicky Jam en Shakira hem voor.

FIFA World Cup 2022 Qatar

De 27-jarige artiest maakte het optreden op nonchalante wijze bekend via zijn Twitter: ”They Really Got The Boy Performing At The World Cup”, schreef hij zijn ruim zeven miljoen volgers. Later stuurde hij als teaser nog een snippit van ‘The World is Yours to Take’ de wereld in, die uiteindelijk in zijn geheel op de vrijdag te beluisteren was.

Lil Baby is momenteel het gezicht van de rapwereld. Een optreden op één van ’s werelds grootste evenementen is al een mijlpaal op zich, maar helemaal nu de Amerikaan in samenwerking met de poprockband Tears for Fears ook verantwoordelijk is voor de officiële soundtrack.

Meer lezen over voetbal, fashion en lifestyle? Volg ons dan op onze Facebook en Instagram. Of koop ons nieuwste magazine ISSUE #74! in de Life After Football webshop.