SUBSCRIBE TO OUR NEWSLETTER

Do you want to stay updated on the latest news on football, fashion and lifestyle?

SUBSCRIBE NOW!
Menu

Life After Football #74 is out now!

We zijn weer begonnen! Of dat nu gaat over het betaald voetbal of dat je weer aan het werk bent na een vakantieperiode. We zijn weer Back to Business en dat zijn onze hoofdrolspelers uit dit magazine ook. Onze coverster van deze editie, Ronald Koeman, gaat vanaf 2023 aan de slag als bondscoach van het Nederlands elftal. Hij vertelt over de afgelopen periode als clubtrainer van FC Barcelona en hoe hij zijn batterij weer volledig aan het opladen is voor deze “nieuwe” uitdaging.

Life After Football #74 is out now!

Daarnaast schittert centrumverdediger van PSV, André Ramalho, in een waanzinnige fotoshoot en staat hij te popelen om te knallen dit seizoen na een blessurevol seizoen. Daan Bovenberg heeft een bewogen zomer achter de rug als algemeen directeur van Excelsior Rotterdam. Voor hem nog geen vakantie, maar Daan heeft flink doorgewerkt aan de fundering van zijn club. Verder praten we met Mocro Maffia acteur Nasrdin Dchar over zijn passie voor voetbal en deze heeft een hele bijzondere oorsprong. Een prachtige editie met bijzondere, uiteenlopende verhalen!

Ronald Koeman

Vlakbij zijn huis in Noordwijk spreken we met Ronald Koeman (Zaandam, 21 maart
1963) af in Grand Hotel Huis ter Duin. De voetballegende die speelde én trainde bij de traditionele top drie van Nederland. Door de successen, het leefklimaat en de mensen werd Het Kanon verliefd op Barcelona. Zijn trainersdroom zag hij in vervulling gaan toen hij 19 augustus 2020 een tweejarig contract tekende bij Barça. Mede door de coronacrisis en een politieke clubleiding ontwikkelde deze uitdaging zich niet tot het gewenste succes. Vanaf 2023 keert Koeman terug bij het Nederlands elftal om zich te richten op het Europees kampioenschap van 2024.

Ronald Koeman over relatie met Joan Laporta

Daan Bovenberg

Excelsior betekent letterlijk vertaald steeds hoger/beter. Huidig algemeen directeur én oudvoetballer is slechts 33 jaar, maar wil vooruit met Excelsior. Tijdens zijn actieve voetbalcarrière wist hij een bachelor business administration en een master strategic management af te ronden. Daan Bovenberg besloot op zijn 27ste zijn voetballoopbaan te beëindigen en vond het tijd om het geleerde in de praktijk te gaan brengen. Na een dienstverband bij ING werd hij commercieel directeur bij Excelsior. Sinds medio 2021 is hij de algemeen directeur van de club en mag zich met trots de jongste AD van de Eredivisie noemen na een succesvolle nacompetitie van zijn club!

Daan Bovenberg: “Wij bezitten het duurste stukje grond van Rotterdam”

Nasrdin Dchar

Tijdens de coronaperiode spraken we kort met Nasrdin via de destijds populaire app
Clubhouse. Nadat hij eerst stiekem meeluisterde met het gesprek werd hij door een van zijn jeugdidolen Regi Blinker ‘on stage’ gehaald. Hierin sprak hij openlijk over zijn passie voor voetbal. Hoog tijd dus om hem hierover eens aan de tand te voelen in zijn natuurlijke habitat, het theater. We zijn te gast in Theater Walhalla in Katendrecht, Rotterdam.

Nasrdin Dchar in ISSUE 74!

Tonny Vilhena en Lana Slier

Tonny Vilhena brak op zeventienjarige leeftijd door in het eerste van Feyenoord. Kuipvrees kende de ferme middenvelder niet en hij won het kritische legioen voor zich. Na een Russisch avontuur besloot de nummer tien voor Espanyol te gaan voetballen. Dit seizoen is hij uitgeleend aan het Italiaanse US Salernitana 1919. Aan zijn zijde staat niet de doorsnee voetbalvrouw, maar een ambitieuze moeder. Lana Slier is mede-eigenaresse van Papagayo Beach, het luxueuze vakantieresort- en hotel aan de Jan Thielbaai op Curaçao. Daarnaast runt zij haar eigen kinderkledinglijn, Future Emilio Design, die via haar online webshop te verkrijgen is. Samen met hun zoontje Future Emilio genieten zij als familie van het leven.

Tonny en Lana over het ultieme vakantiegevoel!

André Ramalho

De dertigjarige Braziliaan voetbalt inmiddels ruim elf jaar in Europa. Over een
terugkeer naar zijn vaderland begint hij meer en meer te twijfelen. Hij voelt zich
thuis in Nederland na eerder geproefd te hebben van de Oostenrijkse en Duitse
cultuur. De natuurlijke leider van PSV baarde vanaf zijn komst in het Philips Stadion
opzien door zijn prachtige haardos, maar vooral door zijn aanpassingsvermogen
in de ploeg van de Eindhovenaren. In no-time wist hij zijn draai te vinden en
ontpopte hij zich tot een van de sterkhouders.

Artistieke fotoshoot met André Ramalho!

Rakeem

Het moment dat Mbappé zijn contract tekende bij Paris Saint-Germain, betekende
ook de doorbraak van een fotograaf die tot op dat moment alleen nog kon dromen
van de top. Nu levelt hij met wereldspelers alsof het gewone mensen zijn.

RAKEEM is de persoonlijke fotograaf van wereldsterren als Mbappé en Memphis

Dit en nog veel meer in ISSUE #74! Koop jouw exemplaar nú in de Life After Football webshop en laat ons weten wat je ervan vindt!

Op de hoogte blijven van al het nieuws rondom voetbal, fashion en lifestyle? Volg dan onze Facebook en Instagram.