SUBSCRIBE TO OUR NEWSLETTER

Do you want to stay updated on the latest news on football, fashion and lifestyle?

SUBSCRIBE NOW!
Menu

EXTRA TIME +7: De laatste nieuwtjes

EXTRA TIME +7

Je weekend is natuurlijk niet compleet zonder de rubriek EXTRA TIME +7 van Life After Football. Aan het eind van de week lichten wij namelijk zeven toffe nieuwtjes uit waarvan jij op de hoogte moet zijn. Al het verse voetbal-, fashion- en lifestylenieuws is te lezen terwijl je aan het genieten bent in de blessuretijd van je weekend. Deze week wederom zeven toffe nieuwtjes!

MLS is back

In de eerste minuut van EXTRA TIME +7 behandelen we de MLS. Gisteren ging de Major League Soccer namelijk weer van start. De beste teams uit Canada en Amerika zullen het tegen elkaar op gaan nemen in de strijd om de landstitel. 26 teams zijn onderverdeeld in de Eastern en Western Conference. Ook dit seizoen verschijnen er grote namen aan de aftrap, waaronder Carlos Vela, Josef Martínez en Blaise Matuidi. Welke clubs zullen hoge ogen gaan gooien? We zien het allemaal voorbijkomen in de Major League Soccer!

Één miljard streams voor Frenna

Rapper Francis Edusei, beter bekend als Frenna, heeft het magische aantal van één miljard streams behaald. Onlangs bracht hij zijn nieuwste album Highest uit. Dit album werd weer enorm goed ontvangen, waardoor hij de prachtige mijlpaal bereikte. Afgelopen week was de Haagse rapper te gast bij De Vooravond. Hij speelde het nummer Dragon Roll dat enorm goed ontvangen werd op zijn album.

Gucci en Balenciaga slaan handen ineen

Gucci gaat een samenwerking aan met een hele grote speler binnen de modebranche. Samen met Balenciaga zal de Aria-collectie van Gucci namelijk ontwikkeld worden. Alsof Messi en Ronaldo in één team spelen, dit kan niet anders dan een groot succes worden. Het is de eerste keer dat de merken samen gaan werken, maar de modegiganten lijken elkaar prima aan te voelen. In de loop van het jaar zal de collectie verschijnen.

Breitling Premier Heritage-collectie 

Breitling introduceerde onlangs haar nieuwe Premier Heritage-collectie. De collectie is een eerbetoon aan Breitlings eigen Founders Squad: drie generaties mannen die de geschiedenis van de tijdmeting hebben veranderd en Breitling hebben gemaakt tot wat het nu is. De nieuwe collectie werd aangekondigd met drie uurwerken geïnspireerd op de historische Premier-chronografen die door het merk in de jaren ’40 zijn geproduceerd. The Chronograph, The Duograph en The Datora zijn voor deze speciale gelegenheid ontwikkeld en zijn vanaf nu verkrijgbaar.

Premier Heritage Collection

David Beckham is het nieuwe gezicht van Maserati

Maserati gaat in zee met voetbal- en stijlicoon David Beckham. De Italiaanse autofabrikant voegt een nieuw recept toe aan het merk met de komst van deze nieuwe wereldwijde merkambassadeur. Door de samenwerking met een rolmodel van dit kaliber aan te gaan, hoopt Maserati haar wereldwijde bekendheid uit te breiden. Het eerste wapenfeit van de samenwerking tussen Maserati en David Beckham is een inspirerende film waarin David een gedurfd stukje stuurmanskunst in een Maserati laat zien.

Palm Angels SS21

Afgelopen week lanceerde Palm Angels haar nieuwe SS21 collectie. De items uit de collectie bevatten een verwijzing naar Jamaica, een plek waar we gedurende deze pandemie liever willen vertoeven. Naast de palmbomen, zijn er flitsen van Jamaica’s goud, zwart en groen terug te vinden in de collectie. Palm Angels SS21 heeft een natuurlijke mix van loungewear, lichte bovenkleding en speciale kleding voor warm weer. Door luxe en vrijetijdsstyling naadloos te combineren, is het een extreem draagbare collectie. Heerlijk om tijdens de zomerdagen mee voor de dag te komen!

Palm Angels SS21

Bushmills lanceert exclusieve Causeway-collectie in Nederland

Whiskey-liefhebbers opgelet! Naast de huidige Bushmills range, bestaande uit Original, Blackbush, 10YO, 16YO en 21YO introduceert Bushmills de exclusieve Causeway-collectie. Speciaal voor de echte Nederlandse whiskyliefhebber heeft Bushmills de 2011 Banyuls Cask uit de Causeway Limited Edition-collectie uitgebracht. De exclusieve Causeway-collectie is vernoemd naar de Giant’s Causeway. Een rotsformatie in Bushmills, aan de noordoostkust van Noord-Ierland, die bestaat uit zo’n 40.000 basaltzuilen. Deze whiskey is vanaf april in een beperkte oplage exclusief verkrijgbaar bij Mitra.

Vanaf nu is Life After Football #68 verkrijgbaar. Bestel jouw exemplaar nu in onze webshop of lees hem nu online!

Wil je op de hoogte blijven van al het nieuws rondom voetbal, fashion en lifestyle? Volg dan onze Facebook en Instagram en volg ons voor dagelijkse content.