SUBSCRIBE TO OUR NEWSLETTER

Do you want to stay updated on the latest news on football, fashion and lifestyle?

SUBSCRIBE NOW!
Menu

Zomerse vibes in de Life After Football Playlist

Life After Football Spotify-playlist

De Spotify-playlist van Life After Football staat alweer een tijdje online. Twee weken geleden voegden we met MHD een Franse Afro Trap King toe aan onze lijst. Ook deze week wordt de lijst uitgebreid met nieuwe nummers die door jullie gekozen zijn. De nieuwe tracks zijn een goede aanvulling op onze Spotify-playlist.

De Oranjezomer is van start gegaan en we kijken allemaal uit naar de heerlijke zomeravonden. Onder het genot van drankje vieren we samen met onze vrienden dat we beetje bij beetje onze oude rituelen kunnen oppakken. Op zo’n heerlijke zomeravond horen natuurlijk ook swingende vibes. Daarom hebben wij besloten om deze week nieuwe zomerse tracks toe te voegen aan onze Spotify-playlist. Deze week zijn de nieuwe tracks Ça Sert À Rien van Bryan Mg en Erop Eraf van Dopebwoy te beluisteren in de Life After Football Playlist!

Bryan Mg – Ça Sert À Rien

Samen met zijn ouders van Congolese afkomst, groeide Bryan Mg op in Gent. In een unieke mix van Nederlands, Frans en Engels neemt de 22-jarige rapper ook zijn Afrikaanse roots mee in de hiphop, pop, rap en r&b muziek. De Belgische rapper brak door in Nederland met de track Bouge Ton Derriere. Anno 2021 is Bryan Mg niet meer weg te denken uit de Nederlandse hiphopscène. Afgelopen vrijdag dropte het Belgische talent in samenwerking met Emms (Broederliefde) zijn nieuwe nummer Ça Sert À Rien, dat letterlijk betekent ‘Het is zinloos’. Op deze samenwerking zijn zowel Franstalige als Nederlandse lines te horen. Een heerlijke track om de zomeravonden swingend in te gaan!

Dopebwoy – Erop Eraf

De Nederlandse rapper Jordan Jacott, beter bekend als Dopebwoy, scoorde grote clubhits met nummers als Cartier, Loco en Vakantie. Laatstgenoemde track produceerde Dopebwoy in samenwerking met Jonna Fraser. Ondanks alle coronamaatregelen, werd dit zomerse nummer afgelopen jaar enorm positief ontvangen in Nederland. Mede door dit succes besloten de collega-rappers opnieuw de studio in te duiken voor een zomerse track. Na verschillende sessies besloten de Nederlandse rappers dat het nummer Erop Eraf de nieuwe zomerhit van 2021 moest worden. Het nummer brengt een heerlijke vibe in de Life After Football Playlist!

Wil je de lijst volgen? Klik hier en belandt direct op onze Spotify-playlist.

De nieuwe Life After Football is uit! Koop jouw issue hier!

Op de hoogte blijven van al het nieuws rondom voetbal, fashion en lifestyle? Volg dan onze Facebook en Instagram.