SUBSCRIBE TO OUR NEWSLETTER

Do you want to stay updated on the latest news on football, fashion and lifestyle?

SUBSCRIBE NOW!
Menu

Zomerse afrobeat in de Life After Football Playlist!

Life After Football Spotify-playlist

De Spotify-playlist van Life After Football staat alweer een tijdje online. Een paar weken geleden keerde de Life After Football Playlist terug voor jou! Ook deze week wordt de lijst uitgebreid met nieuwe nummers die door jullie gekozen zijn. De nieuwe tracks zijn een goede aanvulling op onze Spotify-playlist.

De zomer is in volle gang en we draaien onze favoriete hits uit de Life After Football Playlist grijs. Deze week breiden we onze afspeellijst uit met een heerlijke afrobeat en een binnenlandse hit. De tracks ‘Soundgasm’ van Rema en ‘Ova You’ van Frenna maken jouw zomervakantie compleet. Nodig een paar vrienden uit, schenk een drankje in en dans tot in de late uurtjes op de nieuwe nummers uit onze afspeellijst!

Rema – Soundgasm

Divine Ikubor, beter bekend als Rema, groeide op in Nigeria en kwam al op jonge leeftijd in aanraking met muziek. In 2018 plaatste Rema een virale freestyle op Instagram op het nummer ‘Gucci Gang’ van D’Prince . Niet veel later bracht Rema zijn gelijknamige debuut-EP ‘Rema’ uit. Dit leverde meteen succes op, want de EP kwam op nummer één binnen op Apple Music Nigeria. Afgelopen maand maakte de Nigeriaanse artiest wederom indruk met zijn nieuwe track ‘Soundgasm’. Het nummer bevat een heerlijke, zomerse afrobeat waar we de hele dag naar kunnen luisteren!

Frenna – Ova You

Ook zijn we fan van het nieuwe nummer van Frenna genaamd ‘Ova You’. Voor deze track besloot de Haagse rapper zijn krachten te bundelen met collega-rapper Jonna Fraser. De twee artiesten behoren momenteel tot de top binnen de Nederlandse hiphopindustrie en scoren hit naar hit. ‘Ova You’ is in potentie ook zo’n hit. De melancholische track heeft namelijk een heerlijke ‘vibe’, waardoor het nummer ook perfect dansbaar is. De twee meesterbreinen hebben elkaar weer goed weten te vinden en verdienen met de track ‘Ova You’ een plekje in de Life After Football Playlist!

Wil je de lijst volgen? Klik hier en belandt direct op onze Spotify-playlist.

Life After Football #69 is uit! Koop jouw issue nu hier en lees exclusieve interviews en bekijk fantastische rapportages!

Op de hoogte blijven van al het nieuws rondom voetbal, fashion en lifestyle? Volg dan onze Facebook en Instagram.