SUBSCRIBE TO OUR NEWSLETTER

Do you want to stay updated on the latest news on football, fashion and lifestyle?

SUBSCRIBE NOW!
Menu

Zo kun jij de horeca helpen in deze moeilijke tijd

Wederom een knap initiatief van een bedrijf met een sterk maatschappelijk gevoel. Wijn-importeur Oud Reuchlin & Boelen heeft namelijk een site live gezet die ook jou in staat stelt de horeca te helpen.

Vanaf het moment dat Covid-19 ook Nederlandse bodem raakte, is het leven in ons land sterk veranderd. Zo mogen we niet meer drinken in bars en cafés. Dat is natuurlijk heel vervelend voor ons, maar voor vele horeca-ondernemers is het  nog veel erger: een doodstrop. 

Precies datgene zag hetmaatschappelijk verantwoorde bedrijf OR & B ook. Dit is de grootste wijn importeur van Nederland. Hun portfolio omvat onder tientallen merken, waaronder ons eigen favoriete champagnehuis, Taittinger. En ze besloten direct actie te ondernemen. Een prachtige actie, willen we maar zeggen.  Het bedrijf heeft gisteren namelijk een een website / webshop (B2C) gelanceerd. Van elke doos die daar verkocht wordt, gaat er drie euro naar hulp voor getroffen horeca-ondernemers. Dat doet de wijnimporteur door het geld te doneren aan het fonds van de Koninklijke Horeca Nederland.

Dus mocht jij nou meteen dorst gekregen hebben van zo’n goed doel, bestel dan je wijntje vandaag nog op   www.helpdehorecadoor.nl .