SUBSCRIBE TO OUR NEWSLETTER

Do you want to stay updated on the latest news on football, fashion and lifestyle?

SUBSCRIBE NOW!
Menu

Zo gingen deze voetballers 2024 in!

Waar er zowel met kerst als op oudjaars- en nieuwjaarsdag ‘gewoon’ werd gevoetbald in de Engelse Premier League, daar genieten de meeste voetballers van hun welverdiende winterstop rond de feestdagen. Bij Life After Football beleven wij veel plezier aan het volgen van onze Life After Football-sterren en willen ook jou dit niet ontnemen. Bij deze de New Year’s Eve van voetballers die voor onze camera verschenen.

Life After Football - New Years Eve

Kenneth Taylor en Jade Anna

Ajax-middenvelder Kenneth Taylor en influencer Jade Anna hebben gekozen voor een trip naar Dubai. Dubai is de hoofdstad van de Verenigde Arabische Emiraten en geldt als een erg populaire bestemming onder voetballers. Eerder lichtten wij al de ultieme highlights van de Parel van de Golf uit.

Ismael Saibari

2023 Geldt als het jaar van de definitieve doorbraak van Ismael Saibari bij PSV. De creatieve middenvelder kent met de overwintering in de Champions League en een volledige score in de Eredivise een fantastische start van het seizoen 2023/24. Saibari had hier een groot aandeel in en geldt als één van de smaakmakers bij de Eindhovenaren. Dit goede spel is ook de bondscoach van Marokko niet onopgemerkt gebleven: Saibari mag zich met zijn land opmaken voor de Africa Cup in januari. Drukke weken dus voor de middenvelder, die een korte vakantie naar Dubai absoluut verdiend.

Eloy Room en Zorana Jovanovic

Ook Eloy Room was samen met Zorana Jovanovic te vinden in Dubai. De doelman van Vitesse maakt daarmee het trio in Dubai compleet. De vakantietrip van de winnaar van de Fashion Player Award 2023 leverde een prachtig plaatje op.

 

Eloy Room in Dubai
Ismael Saibari in Dubai
Kenneth Taylor en Jade Anna in Dubai

Familie Timber op bezoek bij Jurriën

Uiteraard staat de periode van Kerst en Oud en Nieuw in het teken van samenzijn met geliefden en familie. Feyenoorder Quinten Timber gebruikte deze vrije periode van de winterstop om samen met zijn familie af te reizen naar Londen om op bezoek te gaan bij zijn broer Jurrien.

Kostas Lamprou

Ook Kostas Lamprou en zijn vrouw Carolijn hebben de keuze gemaakt voor de Britse hoofdstad, dat ook geen onbekende stad is voor Life After Football. Zo zetten wij de must-sees in Londen voor jou op een rijtje!

Carolijn en Kostas Lamprou in Londen
Familie Timber op bezoek in Londen

Feestend 2024 in

Uiteraard staat Oudejaarsavond in het teken van knallend het nieuwe jaar in en daar hoort een viering bij. Ook deze beelden willen wij jullie niet onthouden. Zo zagen wij voormalig Life After Football-coverster Denzel Dumfries in een feestelijk pak, en stonden Justin Kluivert en Donyell Malen in een vergelijkbare smoking op een feest.

Donyell Malen en Justin Kluivert
Denzel Dumfries op Oudejaarsavond

Life After Football kan terugblikken op een prachtig jaar vol hoogtepunten. Check de recap van het Life After Football jaar 2023!