SUBSCRIBE TO OUR NEWSLETTER

Do you want to stay updated on the latest news on football, fashion and lifestyle?

SUBSCRIBE NOW!
Menu

Zlatan-achtig verjaardagscadeau voor Zlatan

Hij is de ‘bescheidenheid zelve’ en dat is te zien aan zijn autocollectie. En ter ere van een speciale gelegenheid heeft hij zijn verzameling supercars uitgebreid. Zlatan mocht het afgelopen weekend 39 kaarsjes uitblazen en wie weet er beter wat Zlatan wil dan the man himself? Hij gaf zichzelf een auto cadeau en niet zomaar eentje: een gloednieuwe Porsche 911.

De Zweed kwam in het verleden vaker in het nieuws wat betreft het geven en ontvangen van cadeaus. Zo werd hij door een verslaggever eens gevraagd wat Ibracadabra zijn vrouw cadeau gaf op Valentijnsdag. Zijn antwoord was des Zlatans: “Wat bedoel je met ‘cadeau’? Ze heeft Zlatan”.

Limited edition

Bij een persoonlijkheid als Zlatan hoort ook een auto met een dito epische uitstraling. En van zijn Porsche 911 Targa 4S Heritage Design Edition zijn slechts 992 modellen geproduceerd. De rode supercar heeft een retro jaren ’50/’60-uitstraling door de unieke race-geïnspireerde kleurstelling en corduroy-interieur. Deze Neunelfer pompt 331 kW uit zijn 3.0L flat-six en de auto gaat als een raket, want binnen 3,8 seconden zit je op 100 km/u. De prestaties van de Duitse sportwagen sluiten dus naadloos aan bij de prestaties van de Zweeds superspits.

https://www.instagram.com/p/CF4TjBsHbvG/

Man met smaak

Dat hij zichzelf een nieuwe auto voor zijn verjaardag cadeau doet is niet heel bijzonder. Want vorig jaar trakteerde hij zichzelf ook op een ‘klein’ presentje. Toen vierde hij zijn 38ste verjaardag met een zwarte Ferrari Monza SP2. Met zijn 39 jaar is hij een van de oudste nog actieve voetballers in een van de topcompetities. Nog altijd vormt hij een groot gevaar voor veel verdedigers en blijkt hij moeilijk af te stoppen. Momenteel staat de 116-voudig international onder contract bij AC Milan. Naast zijn nieuwe Porsche 911 en Ferrari Monza SP2 is hij namelijk de trotse bezitter van een Lamborghini Urus, Ferrari Enzo, Audi S8, Lamborghini Gallardo en Maserati GranTurismo. Verder heeft hij een Ferrari LaFerrari, Posche 918 Spyder en als uithangbord van Volvo heeft hij ook een XC90 in zijn garage staan. 

Swipe hieronder door Zlatan’s verzameling pk’s. Een episch wagenpark voor een epische vent!

De nieuwe Life After Football is uit! Koop jouw issue hier!

Op de hoogte blijven van al het nieuws rondom voetbal, fashion en lifestyle? Volg dan onze Facebook en Instagram.