SUBSCRIBE TO OUR NEWSLETTER

Do you want to stay updated on the latest news on football, fashion and lifestyle?

SUBSCRIBE NOW!
Menu

Your home. Your clothes. Your life.

Voor voetballers met een weelderige levensstijl is een prachtige, luxueuze inloopkast met kluis van onschatbare waarde. Deze op maat gemaakte ruimte is niet alleen een ode aan hun succes en een prachtige showroom, maar ook een functioneel centrum voor het beheren van kostbare bezittingen. In de hectische wereld van het professionele voetbal biedt Kolenik Cabinet een oase in de vorm van een uiterst stijlvolle, maar ook zeker praktische inloopkast die met een tal van opties aan te passen is naar persoonlijke voorkeuren.

Kolenik Cabinet

The footballers’ lifestyle

De luxe, weelderige levensstijl van voetballers gaat gepaard met snelle bolides, de nieuwste, extravagante fashionitems en prachtige sieraden en horloges. Deze kostbare items verdienen uiteraard een geschikte plek om zowel mooi tentoongesteld als veilig opgeborgen te worden. Hiervoor ben je bij Kolenik Cabinet aan het juiste adres.

Bij Kolenik Cabinet kan je rekenen op volledige ontzorging: van het design en de productie tot aan de montage. Een voetballer weet het als geen ander: in het leven zit alles in de details. Dat geldt ook voor deze ontwerpen op maat. Elke inloopkast wordt op maat gemaakt en beantwoordt daarmee de persoonlijke behoeften en wensen van de klant. Echte luxe betekent je verbonden voelen en een goed ontwerp kan dat bewerkstelligen. Een spel met de zintuigen, waarbij service centraal staat: de luxe om je geen zorgen te hoeven maken. Omdat alles al geregeld is. Een kalm, rustgevend begin van elke nieuwe dag.

Kolenik Cabinet kluis

Hoewel wij bij Life After Football als geen ander genieten van de footballers’ lifestyle, daar heeft deze extravagante levensstijl helaas ook een keerzijde. De laatste jaren zien we in toenemende mate dat er wordt ingebroken bij voetballers. Om deze reden wil je je meest dierbare en kostbare spullen graag zorgvuldig en veilig opbergen. Gelukkig voorziet Kolenik Cabinet ook in deze behoefte. Het merk, dat in relatief korte tijd een enorme groei heeft doorgemaakt, heeft een samenwerking met STOCKINGER om een hoogwaardige, ingebouwde kluis te creëren. Deze kluis kan volledig worden geïntegreerd en verborgen in het interieur, en is volledig aanpasbaar met watch winders voor je kostbare stukken. Bij het Life After Football Fashion Player event werd er een prachtig exemplaar tentoongesteld: een stijlvol eiland inclusief kluis, die beschikt over solar onyx gerecycled zonnepanelen glas met de iconische ledverlichting en de hydraulische liften, die in totaal wel meer dan 400 kilogram kunnen liften. Tijdens het event hadden bezoekers de kans om de kluis te kraken en in de prijzen te vallen. Bekijk vooral de toffe recap van Kolenik Cabinet op het Fashion Player Event!

Kolenik x STOCKINGER kluis
Kolenik Cabinet op het LAF Fashion Player Event

De keuze voor Kolenik Cabinet betekent dat je om jezelf geeft, maar ook om kwaliteit, aandacht, tijdloosheid en respect. En niet in de laatste plaats om het milieu.