SUBSCRIBE TO OUR NEWSLETTER

Do you want to stay updated on the latest news on football, fashion and lifestyle?

SUBSCRIBE NOW!
Menu

Wie is DIDE? De onbekende rappende Premier League-speler

Er heerst mysterie rondom de identiteit van ‘DIDE’, de gemaskerde Premier League-ster die de muziekwereld heeft veroverd met de release van zijn rapnummer op YouTube. Met fans die speculeren dat de voetballer achter het masker een speler van Arsenal zou kunnen zijn, gonst het internet van opwinding. Het nummer getiteld ‘Thrill’ is een instant hit bij fans, die de video al ruim 450.000 keer hebben bekeken op YouTube sinds de release afgelopen weekend. De clip is in Londen opgenomen, en de teksten van het nummer suggereren dat de speler mogelijk een ster van Arsenal is, met zinnen als ‘my team stay winning’ en ‘every game is like a final’, die wijzen op het streven van het team naar de titel in de Premier League. Maar wie is het?

Wie is DIDE?

Geschreven door: Arjan van Drunen

De Masked Singer, die zijn identiteit geheim houdt, is geprezen om zijn flow en delivery, waarbij veel fans op sociale media hun bewondering hebben geuit voor de mysterieuze rapper.

Wie is DIDE?

Sommige supporters hebben ook gespeculeerd dat de naam ‘DIDE‘ een anagram kan zijn van ‘Eddi’, wat suggereert dat de man achter het masker Eddie Nketiah zou kunnen zijn, de spits van Arsenal. Daarnaast zijn er fans die andere topnamen de revue laten passeren. Zo wordt voormalig Feyenoorder en huidig Arsenal-speler Reiss Nelson genoemd. Ook oud-Eredivisionist Noni Madueke – die nu voor het schutterende Chelsea speelt – wordt verdacht van een geheime rapcarrière. Ook potentiële opties zijn Crystal Palace’s Wilfried Zaha en ook Brentford’s Josh Dasilva.

Terwijl de speculatie blijft groeien, voegt het mysterie rondom ‘DIDE’ alleen maar toe aan de opwinding en buzz rondom zijn muziek. Fans kijken reikhalzend uit naar meer muziek van de getalenteerde performer en hopen dat hij binnenkort zijn ware identiteit zal onthullen. Met zijn catchy beats, soepele flow en mysterieuze persoonlijkheid wordt hij snel een van de populairste namen in de muziekindustrie. Hou in de toekomst meer releases van ‘DIDE’ in de gaten en sluit je aan bij de rest van het internet in het speculeren over de identiteit van deze gemaskerde Premier League-ster.