SUBSCRIBE TO OUR NEWSLETTER

Do you want to stay updated on the latest news on football, fashion and lifestyle?

SUBSCRIBE NOW!
Menu

Werken op vakantie: Club Med lanceert Work Hub

Thuis of op afstand werken is voor velen het nieuwe normaal. Maar Club Med zorgt ervoor dat je ook tijdens een welverdiende vakantie door kunt werken als dat moet. Dit betekent dat je vanuit een heerlijk zonnig oord in alle rust je laptop open kunt klappen. Maar ook dat je tegelijkertijd jezelf (en kids!) een onvergetelijke vakantie bezorgt.

 

Werken op vakantie: dat doe je liever niet. Maar soms moet het wel. De vrijheid hebben om te werken op de allermooiste vakantiebestemmingen? Daar kunnen we wat mee dacht Club Med. Daarom introduceren zij de ‘Work Hub’. Deze nieuwe dienst biedt gasten toegang tot aparte werkruimtes van het resort. Hier kun je gebruikmaken van gratis WiFi, een bar of selfservicezone en natuurlijk: stopcontacten. De co-workingspaces bevinden zich in de zogeheten Gourmet Lounge en de Meeting & Events-ruimten. Hier kun je buiten lunch- en dinertijden, heel rustig werken.

Club Med

Safety first

Uiteraard zijn er op het moment de nodige Corona-maatregelen genomen. Dit om te zorgen dat de regels qua afstand houden niet in gevaar komen en alles veilig verloopt. En, niet onbelangrijk: er is tevens een kinderopvang, waardoor je ongestoord kunt doorwerken terwijl jouw kroost – tussen de 4 maanden en 17 jaar – professionele begeleiding krijgt bij allerlei educatieve en boeiende bezigheden. Hier, bij Mini Club Med, wordt er in kleine groepjes gewerkt zodat de jongste kinderen de aandacht krijgen die ze verdienen. Daarbij wordt er uiteraard rekening gehouden met de leeftijden van de kinderen en de omgeving van de resorts, zodat er passende activiteiten in de buitenlucht georganiseerd kunnen worden – en de kinderen optimaal genieten!

Club Med

Voor, tijdens of na het werken zelf ook weer vakantievieren? Van yogalessen tot golfen en culturele activiteiten: de mogelijkheden bij Club Med zijn eindeloos. En oh ja, neerploffen aan het zwembad om jouw eigen ‘batterij’ op te laden behoort uiteraard ook tot de opties. Daar heb jij geen stopcontact voor nodig. Wij tekenen ervoor – en jij kunt dat ook als je wil, via de website van Club Med.

Ook nog op zoek naar een zomerse outfit om je vakantieplannen helemaal af te maken? Check deze zwembroeken van MR MARVIS dan even!