SUBSCRIBE TO OUR NEWSLETTER

Do you want to stay updated on the latest news on football, fashion and lifestyle?

SUBSCRIBE NOW!
Menu

Weinig haargroei? Volg dan deze topvoetballers

Werd er ooit lacherig gedaan over haartransplantaties, tegenwoordig is het de normaalste zaak van de wereld. Zo zijn Ruud Gullit, Najib Amhali, Lange Frans en Denny Landzaat daar al van overtuigd. Zij kozen voor Hairworld Istanbul.

Toch is de ene behandeling de andere niet, weet ook Ruud. Nadat hij eerder een transplantatie onderging bij een ander groot Nederlands instituut waar hij ontevreden over was, transfereerde hij afgelopen jaar naar Hairworld Istanbul in Vlaardingen. Hij werd door zijn vrienden Najib Amhali, Lange Frans en Denny Landzaat overtuigd daar heen te gaan. En zijn zij zeker niet de enige tevreden klanten. Ook mannen als Royston Drenthe, Mr. Polska, Huub Smit en duizenden anderen kozen voor Hairworld Istanbul. En daar zijn goede redenen voor als jouw haardos een boost kan gebruiken.

Hoogste slagingspercentage

Allereerst de zekerheid: de FUE CT-techniek van Hairworld Istanbul steekt met een slagingspercentage van ruim 97% slaging met kop en schouders uit boven de rest van de markt. Dat komt mede doordat Hairworld Istanbul altijd maatwerk levert: op basis van 30 verschillende protocollen stellen zij een behandelingstraject op maat samen. Mede hierdoor zorg je ervoor dat je haargroei weer een enorme boost krijgt.

Maar hoe werkt de FUE CT STEM CELL-behandeling dan? Hierbij worden stamcellen uit het eigen lichaamsvet geoogst en zes weken op kweek gezet in het GMP-laboratorium van FDA in het ziekenhuis van Hairworld Istanbul. Het herstellend en reparerend vermogen van de stamcellen zorgt vervolgens voor de optimalisatie van de hoofdhuidconditie, haarwortels en bloedcirculatie. Het resultaat: een maximaal geslaagde haartransplantatie. Kijk maar naar Ruud Gullit.

Ruud Gullit had weinig haargroei. Nieuwe coupe door HairWorld IstanbulRuud Gullit had weinig haargroei. Nieuwe coupe door HairWorld Istanbul

Overigens is Gullit niet de enige die deze VIP-behandeling heeft gekregen; alle klanten krijgen die van de zeven Nederlands sprekende medewerkers. Verzekeringen zijn ook geen probleem. In de periode na de behandeling ben je verzekerd van complete en professionele nazorg. In Nederland zullen Nederlandse BIG-geregistreerde artsen deze nazorg uitvoeren.

Meer weten over een haartransplantatie wat lijdt tot een verbeterde haargroei? Check dan even  www.hairworldistanbul.com.

Deze week staat er weer een nieuwe “De 11” online! Deze keer “De 11” voetballers met bizarre tatoeages.