SUBSCRIBE TO OUR NEWSLETTER

Do you want to stay updated on the latest news on football, fashion and lifestyle?

SUBSCRIBE NOW!
Menu

Wat neemt een voetballer mee op vakantie?

Het is bijna winterstop en dat betekent dat de meeste voetballers even gaan uitrusten. Sommigen doen dit thuis, terwijl andere voetballers op vakantie gaan. Maar welke items nemen de spelers ongetwijfeld mee op deze vakantie? Wij lichten er zes voor je uit! Van een nieuwe toilettas van hannah tot een unieke baseball cap van één-tweetje.

Louis Vuitton

1. hannah toilettas

Een toilettas is misschien wel het eerste item wat een voetballer in zijn koffer stopt. Voetballers willen er immers altijd verzorgd uitzien. De beautycase van hannah valt helemaal in de smaak. Het is het perfecte tasje om al jouw favoriete hannah huidverzorgingsproducten in op te bergen. Zo heeft de beautycase een hoofdvak en een vak aan de voorzijde, die beiden sluiten door een soepele, lange ritssluiting.

2. Game Case

Elke voetballer houdt van gamen. Zo ook Kai Heerings. Hij bedacht een speciale koffer met een ingebouwde playstation: de Game Case. Hiermee kun jij altijd en overal je favoriete spel spelen! Of de Game Case ook echt door profvoetballers wordt gebruikt? Onder andere Lionel Messi en Sergio Agüero klopten al aan bij Kai Heerings om er een te bemachtigen.

3. Eén-tweetje baseball cap

Dragen voetballers een pet omdat ze anoniem willen blijven of omdat het comfortabel en fashionable is? Wij weten helaas het antwoord niet. Wat we wel weten is dat de baseball cap van één-tweetje de perfecte pet is voor alle voetballers. De pet kost vijftig euro en je loopt er meteen bij als een echte profvoetballer!

JZ Game Case

4. Louis Vuitton tas

Op vakantie neem je altijd een koffer of rugzak mee en voetballers pakken hierbij uit. Zo lopen de meeste voetballers op het vliegveld met de mooiste, nieuwste koffers en vooral de koffers van Louis Vuitton vallen in de smaak. Recent lanceerde het modebedrijf hun gloednieuwe tassen en koffers voor aankomende winter en wij weten zeker dat voetballers hiermee op vakantie gaan!

5. Zonnebril

Een zonnebril kan niet ontbreken op vakantie. Voetballers zijn vaak te aanschouwen met stijlvolle zonnebrillen en deze kunnen ze zomaar gehaald hebben bij zonnebrillen.com. Het bijzondere aan deze site? Je kunt zonnebrillen passen, gewoon vanaf de bank! Dit aan de hand van de virtual reality try-on tool, die gebruik maakt van de camera van je laptop, tablet of smartphone.

6. Life After Football ISSUE 79

We sluiten dit lijstje af met in onze ogen een must have voor alle voetballers: ISSUE 79 van Life After Football. Het perfecte magazine om de winter mee door te komen. Zo staat deze ISSUE 79 in het teken van fashion, met als absolute hoogtepunt de Fashion Player Award 2023. De genomineerden Ricky van Wolfswinkel (FC Twente), Ashleigh Weerden (Ajax), Eloy Room (Vitesse), Ismael Saibari (PSV) en Bart Nieuwkoop (Feyenoord) komen allemaal aan het woord!

Blijf jij deze kerst thuis en ben je nog op zoek naar het perfecte kerstcadeau? Met deze fashion items maak je iedereen blij!