SUBSCRIBE TO OUR NEWSLETTER

Do you want to stay updated on the latest news on football, fashion and lifestyle?

SUBSCRIBE NOW!
Menu

Wat kan Lionel Messi gaan doen in Miami?

Lionel Messi heeft ervoor gekozen om de Europese velden achter zich te laten. De sterspeler gaat vanaf nu schitteren in Amerika bij Inter Miami CF. Een land waar hij nog nooit eerder heeft gevoetbald en daardoor wordt het voor de Argentijn even wennen. Wat kun je als voetbalgrootheid allemaal doen in de stad Miami?

Wat kan Lionel Messi gaan doen in Miami?

Relaxen op het strand of shoppen?

Allereerst beginnen we met iets wat niet kan ontbreken in dit lijstje: Miami Beach. De temperaturen kunnen namelijk aardig oplopen in de Amerikaanse stad en dan is even op het strand liggen niet verkeerd. Het bekendste strand in Miami is ‘South Beach” en hier zijn vaak beroemdheden te spotten. Zo is het één van de meest gebruikte settings voor mode fotoshoots in Miami.

Nadat de Ballon d’Or-winnaar even heeft kunnen uitrusten, is het tijd om even een wandeling te maken. Dit kan perfect op de Ocean Drive. Het is een erg beroemde straat in Miami, maar anderhalf kilometer lang, en het ligt naast Miami Beach. Je kijkt er ongetwijfeld je ogen van uit en dat gaat Lionel Messi ook doen. Al gaan zijn vrouw en kinderen dit ook erg leuk vinden!

Shoppen is iets wat niet kan ontbreken in dit lijstje. Dit kan het beste in Downtown Miami. Tussen de wolkenkrabbers kun je naar de leukste kledingzaken, juwelierszaken en alle soorten winkels die je maar kunt bedenken. En als Messi fan is van basketbal zit hij ook goed. Miami Heat speelt midden in Downtown, in het Kaseya Center, hun wedstrijden.

Een dagje weg uit de drukte

Toch vindt de sterspeler het misschien ook fijn om even uit het drukke Miami te zijn. Dit kan perfect in Fort Lauderdale. De plaats wordt ook wel het Venetië van Florida genoemd en dat is zeker niet onterecht. De badplaats staat bekend om haar schitterende kanalen, dure jachten en prachtige stranden. Het ligt daarnaast maar zo’n 37 kilometer ten noorden van Miami en hiermee is het de perfecte plaats voor een dagje weg.

Een andere activiteit die de voetbalgrootheid moet doen is boodschappen. Laten hij dit thuis bezorgen? Nee! Zelfs Lionel Messi vindt het niet erg om naar de supermarkt te gaan. In Miami weet hij ondertussen al waar deze zit en dat is niet onopgemerkt gebleven. Binnen no time stond het internet vol met foto’s van de Argentijn in de supermarkt.

Weet je nog niet zoveel af van de voetbalclub Inter Miami CF? Wij lichten een documentaire uit die je alles verteld!