SUBSCRIBE TO OUR NEWSLETTER

Do you want to stay updated on the latest news on football, fashion and lifestyle?

SUBSCRIBE NOW!
Menu

Wat kan Karim Benzema doen in Jeddah?

Karim Benzema heeft deze transferperiode de overstap gemaakt van Real Madrid naar Al-Ittihad. Dit betekent dat de Fransman voortaan gaat wonen in de grote stad Jeddah. Het wordt voor de goalgetter, na jaren in Madrid gewoond te hebben, waarschijnlijk even wennen aan deze nieuwe stad. Wij helpen hem hier maar al te graag mee en kijken wat hij kan gaan doen in deze unieke stad.

Wat kan Karim Benzema gaan doen in Jeddah?

Winkelen in de shopping malls

Karim Benzema is op het juiste adres als hij van shoppen houdt. In Jeddah zijn er namelijk enorm veel shopping malls. Dit is eigenlijk in heel Saudi-Arabië het geval, maar in Jeddah staat zelfs de grootste van het land. Je kunt er alles vinden wat je wilt, de malls zien er schitterend uit en er is airco. Iets wat er handig is in de hete stad!

Even lekker ontspannen

Toch wil je als voetballer ook je rust hebben en daar is in Jeddah gelukkig ruimte voor. Je kunt er heerlijk wandelen langs de corniche van Jeddah. Dit is een lange boulevard langs de kust van de Rode Zee. Je hebt uitzicht op het prachtige water, terwijl je ook de skyline van de stad kunt zien. Wat wil je nog meer?

Genieten van het eten

In de stad kun je ook erg goed eten en dat gaat Benzema ongetwijfeld mee maken. Er is keuze uit veel verschillende restaurants, maar toch hebben wij er één gevonden die we de Ballon d’Or-winnaar alvast aanraden: Le Traiteur. Het chique restaurant staat bekend om hun Franse specialiteiten en op deze manier kan Benzema even terugdenken aan zijn thuisland.

De toerist uithangen

Iets wat de Fransman waarschijnlijk niet meer gaat doen, is de old town bezoeken. Dit deed hij al vlak na zijn aankomst en dat gebeurde niet onopgemerkt. Vele mensen wilden met de sterspeler op de foto en de politie moest er uiteindelijk aan te pas komen om hem naar deze bijzondere plek in de stad te brengen. Check het hieronder!

Eerder keken we al naar wat Jurriën Timber kan gaan doen in Londen. Kiest de verdediger voor shoppen of gaat hij liever uit eten in de Engelse stad? Lees het nu!