SUBSCRIBE TO OUR NEWSLETTER

Do you want to stay updated on the latest news on football, fashion and lifestyle?

SUBSCRIBE NOW!
Menu

Wat kan Harry Kane doen in München?

Harry Kane heeft nu al één van de meest verrassende transfers van dit seizoen gemaakt. De Engelsman speelde bijna zijn gehele carrière bij Tottenham Hotspur, maar heeft nu toch de overstap gemaakt naar Bayern München. Hier wordt het voor de aanvaller even wennen om in een andere stad te wonen. Wij willen hem hier mee helpen en hebben vier handige tips over München op een rij gezet.

Wat Kan Harry Kane doen in München?

Midden in de stad surfen

Na een zware training of moeilijk wedstrijd is het heerlijk om even uit te rusten. Dit kan perfect in het het grootste stadspark van Duitsland, de Englischer Garten. Het is groter dan Central Park in New York en het voelt net alsof je midden in de natuur bent in plaats van in een echte wereldstad. En weet je wat het extra uniek maakt? Je hebt er zelf de mogelijkheid om er te surfen! Zo kan Kane even zijn aandacht bij iets heel anders dan voetballen leggen.

Heerlijk Duits eten

In Duitsland kan de afmaker ook gaan genieten van het eten. Het land staat bekend om vele lekkernijen en deze zijn in München allemaal te halen op de Viktualienmarkt. Het ligt midden in het historisch centrum, er zijn meer dan 100 kraampjes en je kunt er vooral Beierse specialiteiten kopen. Dat moet je toch proberen als speler van Bayern München?

Genoeg winkelstraten

München staat ook bekend als één van de leukste winkelsteden van Europa. Er zijn veel leuke straatjes, maar twee springen er met kop en schouder bovenuit: Neuhauser Straße en Kaufingerstraße. Toch zijn dit niet echt de straten waar profvoetballers shoppen. Spelers van Bayern München zijn vaak te vinden in de Theatinerstraße. Dit is de duurste winkelstraat van de Duitse stad, waar je vooral designermerken kunt vinden.

Oktoberfest!

We kunnen wel stellen dat de goalgetter een goed moment heeft uitgekozen voor een transfer. Over iets minder dan een maand, 16 september om precies te zijn, begint het Oktorfest. Eén van de grootste feesten ter wereld, waarbij het vooral gaat om heel veel bier drinken. Weet je toch niet echt wat het inhoudt? Philippe Coutinho, Benjamin Pavard en Lucas Hernández vierden het feest drie jaar geleden, als nieuwe spelers van Bayern München, voor de allereerste keer en de Duitse club heeft er een filmpje overgemaakt. Iets wat je zeker even moet checken!

Vorige week keken wij naar wat Jude Bellingham kan doen in Madrid. De middenvelder woonde al in Duitsland en Engeland, maar nog nooit in Spanje. Wij gaven hem vijf handige tips!