SUBSCRIBE TO OUR NEWSLETTER

Do you want to stay updated on the latest news on football, fashion and lifestyle?

SUBSCRIBE NOW!
Menu

Wat kan Fábio Silva doen in Glasgow?

De transfermarkt is weer open en wij verwachten weer een paar spectaculaire transfers. Fábio Silva heeft al zo’n transfer te pakken. De Portugees kwam vorig jaar, toen hij bij PSV speelde, voor de camera van Life After Football en maakt de rest van het jaar minuten bij Rangers in Glasgow. Maar wat kan de aanvaller hier allemaal doen? We zetten het voor je op een rijtje!

Wat kan Fábio Silva doen in Glasgow?

Bewonder de street art

Fábio Silva heeft waarschijnlijk niet veel vrije dagen, maar wij weten iets wat de Portugees ongetwijfeld moet doen als hij de kans heeft: de street art bekijken. Door de hele stad door zijn muurschilderingen te bekijken en de kunst is erg uniek. Wil de aanvaller even ontspannen? Dan is een wandeling langs de street art een goede oplossing!

DE BOTANISCHE TUIN VAN GLASGOW

Ontspannen kan Fábio Silva ook doen bij de botanische tuin. Het is gratis om te bezoeken en vooral in de zomer is het hier erg gezellig. Er zijn verschillende kassen en tuinen te aanschouwen en het is een goede plek om te genieten van het warme weer. Al moet de spits nog even wachten op het zonnetje.

Shoppen!

De goalgetter viel vorig jaar tijdens een fotoshoot met Life After Football op met zijn unieke kledingstijl en Glasgow is in onze ogen dan ook de perfecte plek voor Fábio! In de stad zijn enorm veel winkels en grote ketens, waar de Portugees ongetwijfeld gebruik van gaat maken. Wij zijn benieuwd welke outfit de aanvaller gaat rocken in Glasgow.

Zonsondergang

We sluiten het lijstje af met een zonsondergang. Waar je dit het beste kunt bekijken? Bij de rivier ‘de Clyde’. Langs de rivier liggen schitterende gebouwen en dit zorgt ervoor dat je kunt genieten van een magische zonsondergang. Wat wil je nog meer?

Fábio Silva
Fábio Silva

Ben je benieuwd naar ons interview met Fábio Silva? Lees het nu!