SUBSCRIBE TO OUR NEWSLETTER

Do you want to stay updated on the latest news on football, fashion and lifestyle?

SUBSCRIBE NOW!
Menu

Wat kan Donny van de Beek doen in Frankfurt?

Donny van de Beek heeft een huurtransfer gemaakt naar Eintracht Frankfurt. Dit betekent dat de middenvelder nu voor de tweede keer in zijn voetballoopbaan in een nieuwe stad woont. Manchester was hij ondertussen wel gewend, maar wat kan hij gaan doen in Frankfurt? Wij helpen hem een handje en geven alvast vier tips!

Donny van de Beek

Wandel langs rivier de Main

De Nederlander kan heerlijk ontspannen tijdens een wandeling langs de rivier de Main. Het leuke hiervan? Je kunt tot rust komen, maar ook genieten van de verschillende musea. Zo kun je bijvoorbeeld langsgaan bij het Goethe Museum, een museum over de Renaissance, en het Film Museum.

Frankfurter

Frankfurt staat bekend om hun heerlijke eten en om het nog specifieker te maken: de Frankfurter. Je moet als je in Frankfurt komt ongetwijfeld deze worst een keertje eten en Donny van de Beek heeft het zeker weten op zijn lijstje staan. En moet je niet bang zijn dat de worst stiekem ergens anders wordt gemaakt? Nee hoor! Sinds 1929 mag de naam ‘Frankfurter’ alleen gebruikt worden voor worstjes die uit Frankfurt komen.

Geniet van de winkelstraten

Een dagje vrij? Dan kan Donny samen met zijn vriendin Estelle Bergkamp gaan shoppen. In de stad is van alles te vinden. Zo zijn er dure kledingmerken, maar is er ook een vlooienmarkt. Is dat nog niet genoeg? Dan kan de middenvelder langs gaan in de ‘shopping mall Zeil’. Met acht etages één van de grootste shopping malls van Duitsland!

Ga terug in de tijd

Toch heeft de oud-Ajacied waarschijnlijk niet genoeg vrije tijd om heel de geschiedenis van Frankfurt te leren kennen. Alhoewel, wij hebben hier een oplossing voor. Tijdens de ‘Timeride Frankfurt’ maak je een virtuele tijdreis door de geschiedenis van de stad. Je gaat zelfs terug naar de middeleeuwen en ervaart het rijden in een koets. Hoe gaaf is dat?

Ook Fábio Silva heeft een transfer te pakken. De middenvelder speelt voortaan bij Rangers in Glasgow, maar wat kan hij hier allemaal doen? We lichten het voor je uit!