SUBSCRIBE TO OUR NEWSLETTER

Do you want to stay updated on the latest news on football, fashion and lifestyle?

SUBSCRIBE NOW!
Menu

Wat is de favoriete parfum van voetballers?

Na afloop van een voetbalwedstrijd wil je het liefst niet aanwezig zijn in de kleedkamer: het ruikt er enorm naar zweet! Gelukkig verdwijnt deze geur nadat de voetballers hebben gedoucht. Dit is namelijk het moment om parfum op te spuiten en dit doen bijna alle voetballers. Maar welke parfum gebruiken de voetballers? We zetten de favoriete geurtjes van een aantal sterspelers voor je op een rij!

De favoriete parfum van Pedri

Parfum als verjaardagscadeau

Het mediabedrijf GQ Sports vroeg aan meerdere voetbalspelers naar ’10 dingen die ze niet konden missen’. Wat bleek? Bijna iedereen noemde parfum! Zo gaf Pedri, middenvelder van Barcelona, aan dat zijn favoriete luchtje van Prada is: ‘Mensen weten nooit wat ze voor mijn verjaardag moeten geven. Ik krijg heel vaak parfum, maar die van Prada is mijn favoriet. Ik heb deze van mijn beste vriend gekregen en ik heb maar drie beste vrienden. Deze parfum herinnert mij aan hen.’

Een geurtje dat ruikt als de hemel

Christian Pulisic, aanvaller van AC Milan, koos voor de parfum ‘Tiziana Torenzi Kirke’ en de reden was vrij simpel. Zo ruikt de parfum volgens de Amerikaan erg lekker en trekt het al de meiden aan! De aanvaller vindt het wel lastig om de parfum te omschrijven: ‘Ik weet niet hoe ik het moet uitleggen. Het ruikt als heaven, alsof alle mooie dingen in de wereld hierin samenkomen.’

Dior voor Kai Havertz

Ook Kai Havertz, middenvelder van Arsenal, is groot fan van geurtjes. De Duitser vertelt aan GQ Sports dat hij dagelijks parfum draagt en twee favoriete geuren heeft. Allereerst gebruikt de 24-jarige dagelijks een luchtje van Dior, die hij heeft gekregen van zijn vriendin. Daarnaast is de middenvelder groot van de parfum ‘Love, Don’t Be Shy’.

Altijd dezelfde parfum voor Marcelo

We sluiten dit lijstje af met oud-voetballer Marcelo. De verdediger maakte lange tijd furore in Madrid en zijn teamgenoten wisten meteen wanneer de Braziliaan aanwezig was: ‘Iedereen weet altijd waar ik ben, door de geur van mijn parfum. Als ik bijvoorbeeld de kleedkamer in ga, wisten ze door de sterke geur direct dat ik er was. Maar dat is beter dan slecht ruiken, haha!’ Welke luchtje de linksachter altijd draagt? Het geurtje ‘Dior Homme Intense’! Kijk de video hieronder om te ontdekken welke andere negen items Marcelo niet kan missen in het dagelijks leven.

Maar waar halen de voetballers eigenlijk hun parfum? Dat doen ze bij Wescents! Neem snel een kijkje op de site en zorg dat je altijd lekker ruikt!