SUBSCRIBE TO OUR NEWSLETTER

Do you want to stay updated on the latest news on football, fashion and lifestyle?

SUBSCRIBE NOW!
Menu

Waar gaan voetballers op vakantie in de winterstop?

De tweede ronde van het KNVB-bekertoernooi is gespeeld en dat betekent dat de winterstop in Nederland kan beginnen. Pas op 12 januari staat de eerstvolgende Eredivisie wedstrijd op het programma, maar waar gaan de voetballers deze winter op vakantie? We zetten vijf populaire vakantiebestemmingen van voetballers voor je op een rij!

Papagayo Beach Hotel en Resort

1. Curaçao

We trappen het lijstje af met de plek waar een aantal oud-voetballers een aantal weken geleden het Life After Football Footvolley 2023 speelden: het Papagayo Beach Hotel en Resort in Curaçao. In het prachtige resort, gelegen aan de prachtige Jan Thielbaai op Curaçao, kunnen voetballers genieten van de zon en hun welverdiende rust pakken. Al heeft Papagayo Beach Hotel en Resort nog veel meer te bieden. Aan de hand van de schitterende accommodaties en een ongeëvenaarde service is dit de ideale plek voor elke voetballer.

2. Dubai

Ook Dubai valt vaak in de smaak bij voetballers. Of het nu zomer- of winterstop is, voetballers zijn te vinden in deze grote stad. En wij snappen wel waarom! De zon schijnt hier altijd en er is voor iedereen wat te doen. Zo kun je genieten van de zee, maar kun je ook gaan skiën in een indoor skihal.

3. Malediven

De Malediven kan niet ontbreken in dit lijstje. Met het geweldige, lichtblauwe water en het witte strand kun je hier optimaal tot rust komen. Dat vinden de voetballers ook. Vorig jaar waren onder andere Thibaut Courtois en Robert Lewandowksi hier tijdens de winterstop op vakantie en wij zijn benieuwd wie dit jaar in dit unieke land te bewonderen is.

4. Skiën

Het is niet een specifieke locatie, maar ook voetballers staan vaak op de piste. Al vinden niet alle clubs dit leuk. Je kunt er namelijk zo een blessure mee oplopen en daar weet Manuel Neuer, doelman van Bayern München, alles vanaf. De Duitser liep vorig jaar tijdens het skiën een beenbreuk op en moest de rest van het seizoen missen.

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door Manuel Neuer (@manuelneuer)

5. Miami

Messi woont sinds vorig jaar in Miami en veel voetbalfans willen er maar al te graag heen om een wedstrijd van de Argentijn te zien. Toch is het ook een vakantiebestemming die jaarlijks veel voetballers graag bezoeken. Je kunt er veel shoppen, op het strand liggen en zelfs goed feesten! Wat zoek je nog meer in een vakantie?

Wat neemt een voetballer mee op zijn vakantie? We lichten zes items voor je uit!