SUBSCRIBE TO OUR NEWSLETTER

Do you want to stay updated on the latest news on football, fashion and lifestyle?

SUBSCRIBE NOW!
Menu

Vul in en maak kans op een Eredivisie-shirt naar keuze!

Wat doe jij het liefste in je vrije tijd?

Na een drukke werkweek is er niets lekkerder dan ontspannen en genieten van je vrije tijd. De een voetbalt de sterren van de hemel op zaterdagmiddag en de ander gaat liever een avondje uit. Of misschien doe je het liefste wel allebei! Wij zijn benieuwd wat jullie zoal bezig houdt. 

    Leuk dat je wilt deelnemen aan het onderzoek. Het onderzoek heeft als doel om inzicht te krijgen in de vrijetijdsbesteding en bekendheid van partners onder de doelgroep van Life After Football. Alle antwoorden worden anoniem verwerkt en uitsluitend gebruikt voor onderzoeksdoeleinden. Het invullen van dit onderzoek duurt ongeveer 2 minuten. Ik verklaar hierbij op een duidelijke wijze te zijn ingelicht over de aard en methode van het onderzoek, zoals uiteengezet in de beschrijving hierboven. Ik stem geheel vrijwillig in met deelname aan dit onderzoek. Ik behoud daarbij het recht deze instemming weer in te trekken zonder dat ik daarvoor een reden hoef op te geven. Ik besef dat ik op elk moment mag stoppen met het onderzoek. Er worden geen persoonsgegevens verzameld, resultaten zijn volledig anoniem en worden enkel ingezet voor onderzoeksdoeleinden. Bij vragen kunt u altijd mailen naar: s.haddad@lifeafterfootball.eu *

    Doe nu mee aan het onderzoek naar wat jij in je vrije tijd doet en maak kans op een Eredivisie-shirt naar keuze!

    Hoe? Maak een screenshot na het voltooien van je onderzoek en mail deze naar boris@lifeafterfootball.eu. Geef gelijk aan van welke club jij graag een shirt zou willen ontvangen en doe mee!

    Je hoort zo snel mogelijk of je de winnaar bent.

    Klaar? Invullen maar!