SUBSCRIBE TO OUR NEWSLETTER

Do you want to stay updated on the latest news on football, fashion and lifestyle?

SUBSCRIBE NOW!
Menu

Vrouwelijk talent betreedt de Life After Football Playlist

De Spotify-playlist van Life After Football staat alweer een tijdje online. Vorige week voegden we met Justin Bieber een Canadees wonderkind toe aan onze lijst. Ook deze week wordt de lijst uitgebreid met nieuwe nummers die door jullie gekozen zijn. De nieuwe tracks zijn een goede aanvulling op onze Spotify-playlist.

Samen met de LAF-community hebben we al een prachtige afspeellijst samengesteld. De lijst staat vol met tracks van artiesten uit binnen- en buitenland, aan creativiteit geen gebrek dus. Toch missen we nog wat diversiteit in de Spotify-playlist. Momenteel bestaat de afspeellijst enkel uit nummers van mannelijke artiesten. Jullie besloten dat hier verandering in moest komen. Daarom hebben wij twee talentvolle dames toegevoegd aan de Life After Football Playlist. De tracks Als Ik Thuiskom van Inez en Playing Games van Summer Walker zijn vanaf vandaag onderdeel van onze afspeellijst.

Inez – Als Ik Thuiskom

Allereerst hebben we de Nederlandse dominantie verder uitgebreid in de Life After Football Playlist. De talentvolle Inez Atili is namelijk een echte toevoeging aan deze afspeellijst. In 2019 brak de Nederlandse door met het nummer Menak Wla Meni. Inmiddels is deze track mede door de bekendheid bij The voice of Holland al ruim zes miljoen keer gestreamd op Spotify in binnen- en buitenland. De carrière van de Marokkaans-Nederlandse Inez ging vanaf dat moment in een vogelvlucht. Atili wil met haar muziek graag een brug slaan tussen Marokko en Nederland. “Ik vind het geweldig dat ik Hollanders Arabisch hoor zingen en andersom”, legt de zangeres uit. Het nieuwste nummer Als Ik Thuiskom is wederom prachtig en verdient daarom een plekje in onze afspeellijst.

Inez in de Life After Football Playlist

Summer Walker – Playing Games

Voor het tweede nummer moeten we in Atlanta zijn. De 24-jarige Summer Walker werd hier namelijk op 11 april 1996 geboren. Een aantal jaar geleden werkte Walker nog als stripper en had ze een schoonmaakbedrijfje. De zangeres uit Atlanta raakte geïnspireerd door de nummers van Drake, waardoor ze besloot om covers van de Canadese rapper te zingen. Met haar zwoele, dromerige stem sloegen deze covers vanaf moment één aan. Inmiddels werkt de 24-jarige zangeres samen met de grootste artiesten uit de hiphopscène, waaronder haar idool Drake. Het debuutalbum van Walker, Over It, sloeg in als een bom. Het album uit 2019 is het grootste vrouwelijke r&b-album van de afgelopen tien jaar. Wij hebben Playing Games -een van de meest prominente tracks van het album Over It– toegevoegd aan de Life After Football Playlist!

Summer Walker in de Life After Football Playlist

Wil je de lijst volgen? Klik hier en belandt direct op onze Spotify-playlist.

De nieuwe Life After Football is uit! Koop jouw issue hier!

Op de hoogte blijven van al het nieuws rondom voetbal, fashion en lifestyle? Volg dan onze Facebook en Instagram.