SCHRIJF JE NU IN OP ONZE NIEUWSBRIEF

Wil je op de hoogte blijven van het laatste nieuws op het gebied van voetbalcultuur, fashion en lifestyle?

SCHRIJF JE NU IN!
Menu

Vrijheidsbelevingen: A Life After Football selection

In deze Editor’s Selection nemen we je mee op een inspirerende reis door verschillende facetten van vrijheid. We hebben zorgvuldig een boeiende selectie samengesteld die vrijheid definieert. Deze verzameling weerspiegelt de veelzijdige manieren waarop vrijheid wordt beleefd door eenieder. Dompel jezelf onder in onze Editor’s Picks en ontdek hoe vrijheid de drijvende kracht kan zijn achter passies, ontspanning en onbegrensde mogelijkheden.

freedom

Smooth hair-free skin for everybody

β€˜Ultieme vrijheid’ is de perfecte omschrijving van het gevoel dat ik ervaar na het ondergaan van een laser ontharingsbehandeling bij Vogue Clinic. Dankzij de specifieke apparatuur die wordt gebruikt, is deze behandeling geschikt voor alle huidtypes en huidskleuren. Hierdoor kan echt iedereen profiteren van een langdurige gladde en haarvrije huid. Ook ideaal voor atleten die vanwege verschillende sportieve doeleinden routinematig hun benen of zelfs hun hele lichaam scheren. Door de laserontharingsbehandelingen ervaar je geen gedoe meer met dagelijkse scheerbeurten en word je ontzorgt. Iets wat zorgt voor meer vrijheid in de dagelijkse tijdsbesteding.

π™ˆπ™–π™§π™žπ™©π™ π˜½π™–π™‘π™©π™ͺ𝙨 𝘦π˜₯π˜ͺ𝘡𝘰𝘳π˜ͺ𝘒𝘭 𝘒𝘴𝘴π˜ͺ𝘴𝘡𝘒𝘯𝘡

vogue clinic

Een rendabele reis

eToroΒ is mijn ultieme go-to voor beleggen! Het platform biedt mij de vrijheid om te beleggen in diverse activa en markten. Verder is het platform gebruiksvriendelijk en overzichtelijk, wat het beleggen en het beheren van mijn portfolio’s eenvoudig maakt. De bijbehorende copy trading service en community heeft mijn beleggingsreis verrijkt, doordat het mij de kans geeft om succesvolle beleggers te volgen, van hun kennis te leren en hun strategieën over te nemen. Dit beleggingsplatform biedt mij de mogelijkheid om mijn financiële investeringsdoelen te bereiken en dat met een gevoel van absolute vrijheid.

π™ˆπ™šπ™§π™žπ™Ÿπ™š 𝙫𝙖𝙣 π™™π™šπ™§ π™’π™žπ™£π™™ 𝘊𝘩π˜ͺ𝘦𝘧 𝘧π˜ͺ𝘯𝘒𝘯𝘀π˜ͺ𝘒𝘭 𝘰𝘧𝘧π˜ͺ𝘀𝘦𝘳

Etoro

Immersing in Travis Scott’s Utopia

Er zijn van die albums die je direct weten te raken en je meenemen op een reis naar een andere wereld. β€˜UTOPIA,’ het nieuwste album van Travis Scott, is zo’n meesterwerk dat ik keer op keer blijf luisteren. β€œUtopia wordt vaak gezien als iets onbereikbaars en onrealistisch, een perfecte gemoedstoestand. Maar in werkelijkheid creëer je het zelf,” legt de artiest uit. Zijn woorden resoneren met mij omdat ik ook geloof dat we zelf onze eigen realiteit kunnen vormgeven. Of je nu behoefte hebt aan een moment van ontsnapping of op zoek bent naar een bron van inspiratie; laat β€˜UTOPIA’ je meenemen op een muzikale reis.

π™Žπ™–π™£π™©π™žπ™£π™€ π™ˆπ™šπ™‘π™œπ™šπ™§π™© 𝘎𝘳𝘒𝘱𝘩π˜ͺ𝘀 π˜‹π˜¦π˜΄π˜ͺ𝘨𝘯𝘦𝘳

Utopia album by Travis Scott

De openhartigheid van Wim Kieft

De zomervakantie is voor mij het ideale moment om boeken te lezen. Dit jaar heb ik mij verdiept in verschillende sportboeken en vaak vind ik het lastig om een favoriet aan te wijzen. Daar had ik nu geen last van. Het boek β€˜WIM KIEFT: De terugkeer’ sprong er met kop en schouders bovenuit. Ik vroeg mezelf af waarom ik het niet eerder had gelezen. Het is een vervolg op het eerdere boek β€˜KIEFT’, waarin de oud-voetballer openlijk verteld over zijn jarenlange cocaïne- en alcoholverslaving. Ik las het binnen no time uit en ik raad het alle voetballiefhebbers van harte aan.

π™ˆπ™žπ™‘π™–π™£ π™‘π™šπ™§π™‘π™šπ™œ 𝘦π˜₯π˜ͺ𝘡𝘰𝘳π˜ͺ𝘒𝘭 𝘒𝘴𝘴π˜ͺ𝘴𝘡𝘒𝘯𝘡

Wim Kieft de Terugkeer

Een oude liefde

Liefde voor auto’s is een veelvoorkomend fenomeen onder autoliefhebbers over de hele wereld. Het is een passie die vaak al op jonge leeftijd ontstaat of wordt doorgegeven. In mijn geval, van opa en vader op (klein) dochter. Mijn opa was bijvoorbeeld de eerste die in Suriname rondreed in een Ford Maverick -Coupé. Een auto is voor mij meer dan alleen een vervoermiddel, voor mij staat het voor vrijheid. Alleen al het gevoel achter het stuur en de geur van een nieuwe auto geven mij een altijd een sprankje geluk en opwinding. Of het nu een BMW, Aston Martin, Nissan, Alfa Romeo, Landrover, Lucid Motors of Cupra is, mijn liefde voor auto’s zal altijd blijven bestaan.

Ford Maverick -Coupé