SUBSCRIBE TO OUR NEWSLETTER

Do you want to stay updated on the latest news on football, fashion and lifestyle?

SUBSCRIBE NOW!
Menu

Voor ieder wat wils met Hyde Park

Notting Hill, het tweede deelgebied in Hyde Park, is een plek waar je van je appartement zult gaan houden. Of je nu een starter op de woningmarkt, jonge familie, grote familie, studenten, young professionals of ouders waar de kinderen inmiddels zijn uitgevlogen bent.

Voor ieder wat wils met Hyde Park

Voor ieder segment is er een appartement op maat. De zes verschillende gebouwen in Notting Hill zijn ontworpen door architectenbureau MVSA en zij hebben rekening gehouden met de specifieke doelgroepen.

Notting Hill kun je herkennen aan de getrapte terrassen. Dit fenomeen is ontstaan om alle zonnestralen zo optimaal mogelijk te benutten. In Nederland zijn de zonuren al spaarzaam, dus hier moet natuurlijk het maximale uit worden gehaald. Genieten van deze zonuren doe je op je eigen terras, balkon of loggia waar elk appartement over beschikt. Daarnaast biedt de eveneens zonovergoten, 1450 m2 grote binnentuin ook fantastisch de ruimte om je medebewoners te ontmoeten.

Niet voor niets luidt het motto van MVSA: ‘Gebouwen ontwerpen waar de gebruikers van houden’. Dat hebben zij na weten te streven met als resultaat een gebouw dat geschikt is voor iedereen.

Je kan nu stemmen op jouw Life After Football Fashion Player en het is heel simpel. Ga nu naar www.lifeafterfootball.eu/fashion-player en kies nu jouw Fashion Player.

Op de hoogte blijven van al het nieuws rondom voetbal, fashion en lifestyle? Volg dan onze Facebook en Instagram.

Hyde Park - Roberto Meyer0009