SUBSCRIBE TO OUR NEWSLETTER

Do you want to stay updated on the latest news on football, fashion and lifestyle?

SUBSCRIBE NOW!
Menu

Virgil’s mixtape ‘Side by Side’ is uit!

Virgil van Dijk en Winne brengen vandaag samen met JBL de mixtape ‘Side by Side’ uit. De twee zijn samen met JBL een zoektocht gestart naar talentvolle artiesten. Dit met het doel om een platform te creëren voor jong talent en om er vervolgens een gezamenlijke mixtape mee te creëren. Ze zochten niet alleen zangers of rappers, maar ook talentvolle beatproducers en dat was ze gelukt hoor. Van Dijk weet natuurlijk als geen ander hoe het is om jonge talenten de juiste kant op te sturen en rapgrootheid Winne begeleidde de groep met al zijn ervaring bij de creatie van de mixtape.

Side by Side

JBL x Virgil x Winne

Virgil van Dijk is één van de, of zelfs de beste verdediger van deze generatie. Ook is hij een enorm muziekfanaat en luistert hij het liefst naar Hip-Hop en R&B. JBL heeft er voor gezorgd dat Van Dijk en Winne deze fantastische samenwerking aan konden gaan en dit project op konden zetten. Afgelopen jaar begonnen ze aan de zoektocht. Voor dit project kon je jezelf opgeven als artiest, waarna een selectie werd gemaakt door de heren Winne en Van Dijk zelf. Veel aanmeldingen met veel verschillende sounds. Het was niet gemakkelijk om een keuze te maken, maar ze zijn eruit gekomen en daar was het team…

De talenten

Het gaat om de namen Gil, Denzel Nevile, Kneauk, ReauBeau, Tiziana, Tomson, Gilly, MOÏRA, Tizno, Synonym Yxng Ice, BeatSmith, Mxxdy, Lee Aron en Skittz. Een groep met veel verschillende talenten en sounds. Ze hebben allemaal een affiniteit met Hip-Hop en/of R&B, maar ze zijn zeker niet over één kam te scheren. Gil maakt, naast Hip-Hop, ook Pop-, House- en Afro-muziek en MOÏRA maakt bijvoorbeeld Triphop, Alternatieve en Elektrische Pop. De artiesten werden gekoppeld aan beatproducers waarmee ze samen de studio in doken. Winne begeleidde de artiesten en voorzag ze van feedback.

Side by Side

Het team van Van Dijk en Winne brengt vandaag (25 maart) de mixtape ‘Side by Side’ uit. De mixtape waar het team, met de vele talenten, zij aan zij voor een prachtige creatie hebben gezorgd. Voor het afronden van de mixtape maakte Winne nog een kleine reis naar Engeland, om daar samen met Virgil de puntjes op de i te zetten. Het resultaat is een mixtape waar oprechte lyrics, harde beats en indrukwekkende vocals elkaar opvolgen. Virgil en Winne zijn beide enorm enthousiast, maar wij al helemaal!

Check de mixtape van Virgil ‘Side by Side’ nu op Spotify of via JBL.nl.

Op de hoogte blijven van al het nieuws rondom voetbal, fashion en lifestyle? Volg ons dan op Facebook en Instagram.

Wil je de nieuwste magazines lezen? Dan zijn ze te vinden op onze Webshop Life After Football.