SUBSCRIBE TO OUR NEWSLETTER

Do you want to stay updated on the latest news on football, fashion and lifestyle?

SUBSCRIBE NOW!
Menu

Vind jouw droomhuis op Ibiza

Droomhuis gezocht? Gevonden! Met verkoop- en huurwoningen in verschillende prijsklassen heeft Ibiza Estates voor ieder wat wils. Wij waren nieuwsgierig en dus namen we een kijkje door de sleutelgaten van de drie meest gewilde huizen!

Ibiza Estates - Ses Torres

Coco Loco

Spectaculaire nieuwbouwvilla gelegen in de exclusieve en beveiligde urbanisatie Roca Llisa met een prachtig 360º uitzicht op de zee. Dit prachtige familieverblijf biedt gemakkelijk de ruimte aan zestien personen door haar acht slaapkamers en evenveel badkamers. De luxueuze uitstraling zorgt ervoor dat je de tijd van je leven gaat beleven, mede mogelijk gemaakt door het buitengewoon grote zwembad.

Ibiza Estates - Coco Loco

Cap Martinet

Op de gewilde locatie aan de westkant van Ibiza-stad is in 2019 de villa, met verhuur licentie, op fantastische wijze gerenoveerd. Het is een turnkey villa gezien zijn perfecte staat. De villa is verspreid over drie verdiepingen met zes slaapkamers en acht badkamers. Vanuit de royale woonkamer heb je zicht op de Middellandse Zee en kun je zelfs Formentera en Ibiza-stad zien liggen. Binnen kun je vertoeven in onder andere je eigen thuisbioscoop en sporten in de fitnessruimte. Aan lichtaanval geen gebrek door de hoge ramen, schuifpuien die van de vloer tot aan het plafond lopen.

Ibiza Estates - Cap Martinet

Ses-Torres

Er zin weinig villa’s waarbij letterlijk álles lijkt te kloppen, maar dit is er zo eentje. Deze uitzonderlijke residentie laat daadwerkelijk niets te wensen over. Dit verblijf beschikt over een spectaculaire gym voorzien van de beste apparatuur en indrukwekkende club. Je proeft, ruikt en voelt door de gehele villa de Ibiza vibe. Schuif met zeker acht personen aan de grote eettafel voor een heerlijk diner. Sluit af met een heerlijke borrel in de stijlvolle, ruime woonkamer, aan het subtropische zwembad of op het zonovergoten terras.

Ibiza Estates - Ses Torres

Wil je jouw droomhuis vinden op Ibiza? Van A tot Z wordt je ontzorgd in het volledige traject naar het vinden van jouw parel. Check het bij Ibiza Estates.

Wil je op de hoogte blijven van al het nieuws rondom lifestyle, fashion en natuurlijk de opmerkelijke verhalen van (oud-)voetballers en hun leven naast hun carrière? Houd onze website in de gaten en zorg ervoor dat je ons volgt op Facebook en Instagram.