SUBSCRIBE TO OUR NEWSLETTER

Do you want to stay updated on the latest news on football, fashion and lifestyle?

SUBSCRIBE NOW!
Menu

Vijf voetbalschoenen voor onder de kerstboom

Ben je nog op zoek naar het ideale kerstcadeau? Lees dan snel verder! Voetbalschoenen zijn misschien wel het ideale cadeau. Elke voetballer wil immers de mooiste, beste voetbalschoenen hebben en het is helemaal leuk als je deze cadeau krijgt. Speciaal voor jullie lichten wij daarom de vijf mooiste voetbalschoenen uit!

New Balance x Timothy Weah

Predator 30

De adidas Predator is één van de meest iconische voetbalschoenen ter wereld. De schoen bestaat inmiddels dertig jaar en adidas viert dit jubileum met de nieuwe, limited edition Predator 30. En of de schoen ook succes oplevert? Jude Bellingham was de allereerste voetballer die ermee mocht spelen en scoorde direct! Je moet alleen wel snel zijn als je de schoen onder de kerstboom wilt leggen. Er worden slechts 1994 paartjes uitgebracht en de prijs van de schoenen is 350 euro.

New Balance x Timothy Weah

New Balance heeft een aantal maanden geleden een nieuwe schoen gelanceerd, geïnspireerd op de carrière van Timothy Weah. De schoenen zijn Weah’s eerste eigen schoen en gaan over de droom die Weah altijd had: niet alleen spelen voor het nationaal elftal van Amerika, maar ook de beste Amerikaanse voetballer ooit te worden. Wat de voetbalschoenen nog meer uniek maakt? Het ‘N’-logo van het merk neemt de rode en witte strepen van de Amerikaanse vlag aan de voorkant van de schoen over, terwijl de marineblauwe sterren om de achterkant zijn gewikkeld.

Under Armour Magnetico 3

Ben je op zoek naar een kerstcadeau voor een meisje? Let dan extra op! Deze schoen is namelijk speciaal ontworpen voor vrouwen. We hebben het over de ‘Under Armour Magnetico 3’. De schoen vormt zich naar de hiel en voorvoet van de spelers en dit maakt het perfect voor voetbalsters. Dit is immers hetgeen waar de damesvoeten het meest verschillen in vergelijking met die van mannen. De noppen zijn daarnaast speciaal gevormd om de druk te verlichten en ondersteuning te bieden, zodat je op volle snelheid achter de bal kunt gaan! Wat wil je nog meer?

Predator 30
Mercurial Dream Speed 006
Under Armour Magnetico 3

Mercurial Dream Speed 006

Ook Nike kan niet ontbreken in dit lijstje en dit keer heeft het bedrijf wel hele speciale schoenen: de Mercurial Dream Speed 006. Waarom deze schoenen zo speciaal zijn? Ze zijn geïnspireerd op bloemen en snelheid. Dit is onder andere terug te zien in het patroon, maar ook in de voetballers die spelen op deze schoenen. Zo heeft Kylian Mbappé al veel minuten gespeeld op deze unieke schoenen.We kunnen helaas niet beloven dat je bij het dragen van deze voetbalschoenen even snel bent als de Fransman!

adidas x Prada

We zeiden dat we vijf voetbalschoenen gingen uitlichten, maar we kunnen niet om deze collectie van adidas en Prada heen. We sluiten daardoor het lijstje af met drie speciale schoenen: de Predator Accuracu, de Copa Pure en de X Crazyfast. Adidas en Prada hebben de schoenen herontworpen met luxer materiaal en gecombineerd met specifieke details van Prada. Zo zijn de schoenen nog nét iets specialer en is het eigenlijk zonde om er mee op het veld te staan. Al is het wel een geweldig kerstcadeau voor elke voetbalfan!

Ben jij net zo gek op voetbalschoenen als wij? Check dan snel ons interview met de Dutch Boot Collector. De Nederlander heeft gesigneerde en gedragen schoenen van de vetste voetbalspelers en liet ze aan ons zien!

Nieuwe collab Adidas en Prada