SUBSCRIBE TO OUR NEWSLETTER

Do you want to stay updated on the latest news on football, fashion and lifestyle?

SUBSCRIBE NOW!
Menu

Videoclip Winne en YVES gaat wereld over!

De videoclip van het nummer “Forever” van YVES en Winne is een indrukwekkend project dat hoge verwachtingen waarmaakt. De track is een samenwerking tussen YVES en Winston Bergwijn a.k.a. Winne en is onderdeel van YVES’ nieuwste album “GODSPEED”. De video is geregisseerd en geproduceerd door de Nederlandse filmmaker Angelo White, die een indrukwekkende lijst aan producties op zijn naam heeft staan .

Videoclip Winne en YVES gaat wereld over!

Making of van een unieke clip

De videoclip van ‘Forever’, een samenwerking tussen YVES en Winne, is een speciale ‘green screen’ videoclip met een totale productiewaarde van 250.000 euro. Om deze productie mogelijk te maken schakelde Angelo White de hulp in van Kevin Sterling. Het is gemaakt met de 3D-tool ‘Unreal Engine’ en het concept is geïnspireerd op beelden van kunstmatige intelligentie. Tijdens de exclusieve luistersessie van het album ‘GODSPEED‘ kondigde YVES al aan dat er een video zou komen voor het nummer ‘Forever’. In de videoclip loopt YVES door een verlaten Amerikaanse stad en schept het de ene verwondering na de andere.

Jonge filmmaker met veel ervaring

De video van ‘Forever’ is een prachtige weergave van Angelo White’s vaardigheden als filmmaker. Na het voltooien van een “3D Animation & Visual Effects-programma” aan de Vancouver Film School, ging White aan de slag bij “The Mill” in Londen. Daar werkte hij aan visuele effecten van projecten zoals “Snow White and the Huntsman”, “Judge Dredd” en “Mass Effect 3”. Kort daarna startte hij bij “Weta Digital” en werkte hij als VFX-artiest aan verschillende films, waaronder “The BFG”, “The Hobbit 2”, “The Hobbit 3”, “Dawn of the Planet of the Apes” en “Jungle Book”. Na talloze VFX-prestaties besloot White zijn eigen verhalen te vertellen en begon hij aan zijn carrière als filmmaker.

De combinatie van de muziek van YVES en Winne met de futuristische visuals zorgt voor een unieke en indrukwekkende ervaring. De video van ‘Forever’ is een groots project waarin YVES en Winne, de kijker treffend meenemen in een muzikaal verhaal met filmische visuals. Filmmaker Angelo White nam de volledige regie en productie op zich en heeft met zijn indrukwekkende lijst aan producties hoge verwachtingen gewekt, waar hij aan heeft voldaan.