SUBSCRIBE TO OUR NEWSLETTER

Do you want to stay updated on the latest news on football, fashion and lifestyle?

SUBSCRIBE NOW!
Menu

Van topwedstrijden tot de allerbeste series

Viaplay is het platform waar je naar al je favoriete topsportwedstrijden kijkt. Vanaf 1 maart 2022 stream je in Nederland onder andere Formule 1, de Bundesliga, de Premier League, films, series en nog veel meer via de app van Viaplay. Ook dartwedstrijden, MMA-gevechten, vrouwenvoetbal, Pool en Snooker zijn live te volgen.

Max Verstappen zie je vanaf dit jaar op Viaplay

Viaplay is de streamingsdienst die vanaf 1 maart 2022 in Nederland actief is. Ze waren al actief in Zweden, Denemarken, Noorwegen, Finland, IJsland, Estland, Letland en Litouwen, maar breiden zich in 2022 uit naar Nederland, de Verenigde Staten en Polen. Sport is de grootste pilaar van de streamingsdienst, maar ze bieden ook verschillende films en series aan. Formule 1 is één van de belangrijkste redenen waarom ze hier actief zullen zijn. Ze hebben voor de komende drie jaar (2022, 2023 en 2024) namelijk de live uitzendrechten van de Formule 1 in Nederland. Van trainingen, naar kwalificaties, tot de daadwerkelijke races. Niet alleen is Formule 1 te vinden op Viaplay, maar zo streamen ze ook de Premier League, de Bundesliga, dartwedstrijden, MMA-gevechten, vrouwenvoetbal, Pool en Snooker.

Viaplay geeft je de mogelijkheid om jouw favoriete topsportwedstrijden te streamen en tegelijkertijd naar de tofste series en films te kijken. Neem een kijkje bij de series en films die ze aanbieden. Met de app van Viaplay is het streamen heel eenvoudig. Dit kun je doen vanaf jouw mobiele telefoon, tablet, pc of laptop. Natuurlijk is het ook mogelijk om te streamen naar jouw tv met hulp van Google Chromecast of Apple TV.

Be ready

Het is heel gemakkelijk om aan een abonnement te komen. Door de lancering van de streamingsdienst in Nederland bieden ze verschillende aanbiedingen waar je van kan profiteren. Op de website van Viaplay  kan je aan een regulier abonnement komen. Wie voor 31/7/22 klant wordt, betaalt €9,99 per maand. Vanaf 1/8/22 verandert je abonnement automatisch naar €13,99 per maand. In Nederland heeft Viaplay echter deals met Ziggo en KPN. Bij Ziggo maken ze geen onderscheid tussen bestaande en nieuwe klanten en betaal je de eerste vier maanden 5 euro per maand en daarna €9,99 per maand. Bekijk hier de Ziggo Viaplay aanbieding. Bij KPN hebben ze verschillende aanbiedingen. Bestaande klanten kunnen een Viaplay abonnement afsluiten voor €9,99 per maand. Ben je nog geen KPN klant en wil je een nieuwe klant worden bij KPN? Dan is er een mogelijkheid om te kiezen voor 9 maanden gratis Viaplay mét 3 maanden korting op uw reguliere internet en TV abonnement. Bekijk hier de KPN Viaplay aanbieding.

Op de hoogte blijven van al het nieuws rondom voetbal, fashion en lifestyle? Volg dan onze Facebook en Instagram.

Wil je in het bezit komen van onze nieuwste magazines? Dan zijn ze te vinden op onze Webshop Life After Football.