SUBSCRIBE TO OUR NEWSLETTER

Do you want to stay updated on the latest news on football, fashion and lifestyle?

SUBSCRIBE NOW!
Menu

Vaderdag cadeau-stress? Hannah helpt je uit de brand

Wil je jouw ouweheer een presentje geven voor Vaderdag, maar ontbreekt het je aan een goed idee? No worries, wij helpen je maar al te graag. Of nou ja, hannah reikt je de helpende hand in dit geval.

Met Vaderdag wil je jouw vader in het zonnetje zetten. En gelukkig maakt hannah de keuze voor een passend cadeau wat makkelijker. Zij hebben namelijk een speciale hannah Vaderdag cadeauset samengesteld. Deze bestaat uit een Shower Treatment, Body Oil en comfortabele boxershort met een vette knipoog. Want op de boxershort staat ‘baby get your own hannah’.

Vaderdag hannah

Vaderdag hannah cadeauset, €55

 

Jouw eigen set

Hiermee doelt hannah op iets dat we allemaal weleens hebben meegemaakt: je staat in de badkamer en wil een crème op doen of je staat onder de douche wil je gezicht wassen maar je hebt geen producten bij de hand. Grote kans dat je dan naar een product van jouw partner grijpt. Dat is prima, maar wel onhandig. Zodoende de hint: zorg voor jouw eigen producten! De kalmerende Shower Treatment heeft een frisse geur en zorgt voor een schone en goed gehydrateerde huid. Deze doucheolie is makkelijk in gebruik en zelfs geschikt voor een droge en/of gevoelige huid.  De voedende macadamia- en arganolie in de Body Oil zorgt voor huidverbetering van top tot teen. Het geeft een weldadig ontspannend effect, biedt een preventieve bescherming tegen huidveroudering en is uitstekend geschikt voor een (zeer) droge huid. De Shower Treatment en Body Oil zijn uitgebracht in handzame 45ml-verpakkingen met een airless pompsysteem. Sustainable, recyclebaar en met veel minder plastic geproduceerd, dus ook nog beter voor het milieu. En met de speciale Vaderdag cadeauset komt dat helemaal goed.

De set is verkrijgbaar voor €55 bij de erkende hannah huidcoaches en op hannah.nl.

Maak je kledingkast nu ook helemaal summer ready  met behulp van Mr. Marvis! Lees er hier meer over.