SUBSCRIBE TO OUR NEWSLETTER

Do you want to stay updated on the latest news on football, fashion and lifestyle?

SUBSCRIBE NOW!
Menu

Unieke kapsels op ADE

The Cut Club, waar een kapsalon en een Dance Club samenkomen. Een vrij onorthodoxe combinatie, maar is dat niet juist het succes? Zorg ervoor dat je het niet te Nederlands uitspreekt, want dan krijg je weinig vrienden overtuigd om mee te gaan. Partymerk Desperados is het grote brein achter deze samenwerking en met The Cut Club zorgen zij ervoor dat jij als bezoeker de hoofdgast van de avond wordt.

The Cut Club tijdens ADE van Desperados

In de stoel!

De kapsalon is volledig omgeturnd tot een plek waar de meest unieke kapsels gecreëerd kunnen worden. Met een speciaal ontwikkelde air-compressed hair styling machine, die verbonden is aan de draaitafel, creëert de DJ unieke party-kapsels op de golven van de muziek. Zoals ADE betaamd is de line-up natuurlijk ook erg belangrijk en daar heeft Desperados dan ook zeker aan gedacht. Van jong talent tot aan gerenommeerde DJ’s, Zo zullen onder andere BELLA, Lucky Done Gone en Julian Anthony achter de draaitafel kruipen om de creatieve vibe te onderhouden. Niet alleen Desperados en de kapsalon zijn blij met de samenwerking, want ook ADE zelf is amused! ‘’We zijn ontzettend blij met deze samenwerking. Het merk weet altijd een interessante invalshoek te vinden en daarmee een unieke en creatieve twist te geven aan een feest. Dat kunnen wij vanuit ADE alleen maar omarmen. De combinatie van upcoming DJ’s en een evenement waar de bezoeker in de stemming kan komen voor een week vol muziek en creativiteit is wat ons betreft ideaal!’’ aldus Jorinde Boom, Head of Partnerships Amsterdam Dance Event.

Despo nights

Het Amsterdam Dance Event is al jaren een begrip. Ieder jaar is het weer spannend welke grote artiesten onze hoofdstad in extase zullen brengen. Met zo’n 200 verschillende locaties is er voor ieder wat wils en dat is te merken. De 400.000 bezoekers uit 146 verschillende landen worden niet alleen getrakteerd op goede muziek op het vijfdaagse festival. Daarnaast zullen er verschillende kunstvormen bewonderd kunnen worden namelijk design, film, fotografie en technologische- en maatschappelijke trends. Dat Desperados hierop aansluit is ook niet gek natuurlijk. Het biermerk is dan ook niet weg te denken uit de partyscene en is het ultieme drankje om je feest mee te starten.

Wil jij hierbij zijn, wees welkom! The Cut Club opent haar deuren op woensdag 19 oktober van 18.00 – 22.00 op de Spaarndammerstraat 460 in Amsterdam. Wil je erbij zijn? Inschrijven kan via: www.desperados.com/cutclub. Laat je creativiteit de vrije loop en duik wellicht nog even in de kappersstoel om jouw unieke coupe te laten creëren.

Zondag is ook weer onze EXTRA TIME +7 rubriek live gegaan! Alle nieuwtjes, lanceringen en must knows voor jou op een rijtje. Deze keer onder meer FC Barcelona x Drake, een Gucci parfum, Schotse Whisky, Messi en Neymar in Call of Duty en nog veel meer!

The Cut Club tijdens ADE van Desperados
The Cut Club tijdens ADE van Desperados